Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Glamping ή Κάμπινγκ?

Το Glamping είναι το τελευταίο trend στις σκηνές για κάμπινγκ. Το λαμπερό κάμπινγκ ή “glamping”, συνδυάζει το μεγαλείο της υπαίθρου με τις ανέσεις ενός ταξιδιού πολυτελείας.

 

Αν για ορισμένους η εξόρμηση στη φύση αποτελεί ευσεβή πόθο, που ωστόσο δε μπορούν να πραγματοποιήσουν λόγω της άβολης διαμονής, ας αναθεωρήσουν τώρα. Το λαμπερό κάμπινγκ ή “glamping”, συνδυάζει το μεγαλείο της υπαίθρου με τις ανέσεις ενός ταξιδιού πολυτελείας.Έτσι μπορείτε πλέον να μείνετε στη σαβάνα της Αφρικής, ή σε τροπική ζούγλα της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής, χωρίς να σας λείπει τίποτα.
 
Μια νοτιοκορεατική εταιρεία που ονομάζεται Archiworkshop δημιούργησε πρόσφατα μια σειρά σκηνών, τις “Glamping που προορίζονται για Glampers”. Κομψές, φιλικές προς το περιβάλλον αλλά πολυτελείς, είναι η τελευταία μοδάτη προσέγγιση στον κόσμΑυτές είναι οι glamping το τελευταίο trend στις σκηνές για κάμπινγκ.
 
glamping1
 
glamping3
 glamping2

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This