Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Άντζυ & Φάνης

Πετρο και Μαρια,

 

Σχετικα με το ταξιδι μας στο Πουκετ,

περασαμε πολύ ωραια κ χωρις δυσαρεστα απροοπτα. Δεν πηγε τιποτα στραβα, όλα κυλησαν ηρεμα κ ομαλα.

Είναι μερος οπου μπορεις να ξεκουραστεις κ να χαλαρωσεις πραγματικα, αλλα να κανεις κ ξεφρενη νυχτερινη ζωη. Εμεις επιλεξαμε να ξεκουραστουμε.

 

Μας αρεσαν οι παραλιες που ειδαμε, ιδιαιτερα στην εκδρομη στα Phi Phi Islands η παραλια Μπαμπου ηταν πραγματικα μαγευτικη με απιστευτα νερα κ λευκη αμμο.

 

Το ξενοδοχειο που μεναμε – Amari Phuket- ηταν καταπληκτικο, με φοβερη εξυπηρετηση κ στην καλυτερη τοποθεσια που θα μπορουσε να βρισκεται με θεα ολη την Πατονγκ από ψηλα.

Διασκεδασαμε με τα τουκ τουκ- είναι ωραια εμπειρια να τα χρησιμοποιησει κανεις για να παει στον προορισμο του, εστω κ μια φορα…

Φαγαμε ωραια θαλασσινα σε ταβερνακια πανω στην αμμο, ηπιαμε φοβερα κοκτειλς, απολαυσαμε ωραια φρουτα κ γενικα ευχαριστηθηκαμε το μπανιο κ τη θαλασσα!

Μας ενοχλησε λιγο η βρωμια στην Πατονγκ κ οι απιστευτα πολλοι τουριστες στην εκδρομη στα Phi Phi islands! Αλλα οταν υπαρχει καλη διαθεση, αυτα τα προσπερνας…

 

Σας ευχαριστουμε πολυ για την αμεση, αψογη και φιλικη εξυπηρετηση σας για δευτερη φορα! Οπως κ στο ταξιδι μας του μελιτος στον Αγιο Δομινικο στην Καραιβικη κ στο Μαιαμι τον περασμενο Ιουνιο, ετσι κ τωρα στο Πουκετ περασαμε υπεροχα κ ελπιζω να τα ξαναπουμε σχεδιαζοντας το επομενο ταξιδι μας μαζι σας!

 

ΑΝΤΖΥ ΦΑΝΗΣ

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This