Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Αρετή & Γιάννης

Καλησπέρα και σε εσάς,

 

επιστρέψαμε και είμαστε στο τρέξιμο.. Σήμερα Κυριακή οπότε μπορούμε να σας πούμε δυο λόγια για το ταξίδι μας στην Ιαπωνία.

Αρχικά μείναμε ευχαριστημένοι από τα ξενοδοχεία και στα τρία μέρη. Ειδικότερα εγώ εκτίμησα το δωμάτιο στο Hakone, το οποίο ήταν πολύ όμορφο και ευρύχωρο. Όσον αφορά το θέμα “νεόνυμφοι” να ξέρετε ότι δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο..Στο Hakone ήταν δύο κερασμένες μπύρες στο βραδυνό που φάγαμε, στο Τόκυο ήταν ένα χαρτάκι με ευχές στο δωμάτιο κ στο Κυότο ήταν μαντιλάκια για το πρόσωπο..

Πέρα από το συμβάν με το λανθασμένο voucher που μας ενόχλησε την πρώτη ημέρα, οι υπόλοιπες δραστηριότητες με τους εκεί συνεργάτες σας ήταν καλές (εκτός από το πολύ κακό γεύμα το οποίο περιλαμβανότανε στην εκδρομή στο Hakone). Οι άνθρωποι ήταν ευγενικοί, επεξηγηματικοί και οι εκδρομές εκτελέστηκαν κανονικά και βάσει του χρόνου που μας είχαν πει αρχικά, επίσης όλα ήταν πολύ καλά και στις μετακινήσεις μας.

Tip για την Ιαπώνία: Αυτό που σχημάτισα εγώ ως άποψη για τις εκδρομές κ είναι η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η εκδρομή προς το futzi και η βαρκάδα στην λίμνη είναι κάτι που μπορεί κάποιος να το αποφύγει (το futzi μπορεί να το δει κάποιος και από το τρένο εάν δεν επιλέξεις να  ανέβεις πάνω) ,στην εκδρομή θα έβαζα ως πολύ σημαντικό να επισκεφτεί κανείς το δάσος με τα bamboo το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο και μου άφησε μια όμορφη εικόνα ως ανάμνηση.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την οργάνωση του ταξιδιού μας καθώς και τις πολύτιμες συμβουλές του Πέτρου (όπως το να επισκεφτούμε το Νίκκο, ήταν πραγματικά υπέροχη εμπειρία).

 

Σας αποστέλλουμε και μερικές φωτογραφίες.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This