Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Ντουμπάι


Καλωσορίσατε στην πόλη των αντιθέσεων. Μια πόλη όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη, μια πόλη όπου η ανατολή συναντά τη δύση, γοητευτικά και μυστηριακά, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα μοναδικό, αλλά συνάμα και μια πολυεθνική προσωπικότητα. Με την άφιξή σας, θα νιώσετε τη ζεστασιά του αραβικού πολιτισμού σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Το Dubai αποτελεί το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο των Εμιράτων με μοναδικό συνδυασμό πολιτισμικών επιρροών, το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο καθώς επίσης και τις πιο άρτια οργανωμένες τουριστικές υπηρεσίες. Σημαντικό πόλο έλξης αποτελούν η εξαιρετική και πλούσια αγορά, καθώς και οι όμορφες και οργανωμένες παραλίες του Dubai που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο την εξωτική ομορφιά της Ασίας και της Καραϊβικής. Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι επιβλητικές κατασκευές, τα τεράστια εμπορικά κέντρα, τα τεχνητά νησιά σε σχήμα φοίνικα θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή.

“Dubai is like nowhere else on the planet. If you think you know Dubai, think again…”

one of our Middle East Experts


Αξίζει να κάνετε



● Να ανεβώ στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa
● Να πιω τσάι ή καφέ στο Burj Al Arab
● Να κάνω αγορές στο Dubai Mall ή τα παραδοσιακά σουκ
● Να κολυμπήσω με δελφίνια στο Atlantis the Palm
● Να κάνω σαφάρι 4×4 στην έρημο
● Να κάνω ένα χαλαρωτικό μασάζ στα εξαιρετικά σπα
● Να ζήσω την έντονη νυχτερινή ζωή
● Να κάνω σκι στο χιονοδρομικό κέντρο στο Mall of Emirates
● Να δοκιμάσω λιβανέζικη κουζίνα με χορό της κοιλιάς στο Al Awtar


Dare to Dream...



Χάρτης





Χρήσιμες Πληροφορίες



Κλίμα και Ρουχισμός

Από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται περίπου στους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ από τον Ιούλιο μπορεί να «σκαρφαλώσει» στους 46-48 βαθμούς Κελσίου. Κατά τους χειμερινούς μήνες η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται στους 22 βαθμούς Κελσίου και οι δυνατοί άνεμοι αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο. Οι βροχές είναι σπάνιες, αν όμως προκύψουν, είναι ιδιαίτερα έντονες. Έχετε μαζί σας ρούχα καλοκαιρινά, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, άνετα παπούτσια και κάτι πιο ζεστό για τις βραδινές σας εξόδους.

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Το διαβατήριό σας δεν θα πρέπει να λήγει για τους επόμενους 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησής σας από το Ντουμπάι.

Υγειονομικοί περιορισμοί

Δεν χρειάζονται εμβόλια.

Νόμισμα

Επίσημο νόμισμα είναι το Dirham (Dh), το οποίο υποδιαιρείται σε 100 fils. Υπάρχουν χαρτονομίσματα των 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 και 1.000 Dh και νομίσματα του 1 Dh, 50, 25, 10 και 5 fils. H ισοτιμία με το ευρώ είναι 1 EUR = 5 Dh περίπου.

Επίσημη γλώσσα

Επίσημη γλώσσα είναι τα αραβικά, όμως οι περισσότεροι κάτοικοι γνωρίζουν και αγγλικά.

Διαφορά Ώρας

H διαφορά ώρας ανάμεσα στο Ντουμπάι και την Ελλάδα είναι κατά τους χειμερινούς μήνες 2 ώρες, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 1 π.χ.: Όταν στο Ντουμπάι είναι 12:00 το μεσημέρι, στην Ελλάδα είναι 10:00π.μ. το χειμώνα και 11:00π.μ. αντίστοιχα το καλοκαίρι.

Κουζίνα

Η τοπική κουζίνα βασίζεται στα θαλασσινά, στο κρέας καμήλας αλλά και στα τοπικά μπαχαρικά. Προτείνουμε να δοκιμάσετε τα «Shawarma» με αρνί ή κοτόπουλο και λαχανικά τυλιγμένα σε παραδοσιακό αραβικό ψωμί.

Μετακινήσεις

Υπάρχει εξυπηρετικό δίκτυο μεταφοράς με λεωφορεία, όπου οι διαδρομές αναγράφονται και στα αγγλικά. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί, όμως καλό θα είναι να έχετε πρώτα διαπραγματευτεί το κόστος της μεταφοράς, καθώς τα ταξί δεν έχουν μετρητή. Τέλος, υπάρχουν και τα περίφημα abrah, τα οποία είναι μικρά θαλάσσια ταξί.

Ρεύμα

220 Volt

Αγορές & Ψώνια

Σαφώς και δεν θα μπορούσε να επισκεφθεί κανείς το Ντουμπάι χωρίς να δει την περίφημη αγορά του. Ασυναγώνιστες τιμές θα βρείτε σε πολλά είδη, όπως χρυσό, μετάξι, ρολόγια. Φυσικά δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε την Golden Souq, όπου θα βρείτε τεράστια ποικιλία χρυσών κοσμημάτων και αντικειμένων σε πολύ καλές τιμές.

Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση



    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Ντουμπάι

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This