Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Μαδαγασκάρη

Μία από τις τελευταίες ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου, η Μαδαγασκάρη με μοναδική πανίδα και χλωρίδα, και έντονα ποικιλόμορφο τοπίο, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του πλανήτη. Η Μαδαγασκάρη βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό κοντά στις ακτές της Νότιας Αφρικής και είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου. Το νησί είναι χωρισμένο σε τέσσερις κύριες περιοχές – το κεντρικό κομμάτι που χαρακτηρίζεται από υψίπεδα, την ανατολική ακτή που καλύπτεται κυρίως από πυκνο τροπικό δάσος, τη δυτική ακτή που είναι ανοιχτή σαβάννα, θυμίζοντας τη μεγάλη πεδιάδα της Ανατολικής Αφρικής, και τέλος το νότιο κομμάτι το οποίο είναι ημιέρημο με δάση με χαρακτηριστικά κακτοειδή φυτά. Πολλά στοιχεία της πανίδας και της χλωρίδας του νησιού είναι ενδημικά και συναντώνται μόνο εδώ, όπως το λεμούρ – σύμβολο της Μαδαγασκάρης -, χαμαιλέοντας και μεγάλη ποικιλία από πεταλούδες. Η επίσκεψη στα Εθνικά πάρκα του νησιού είναι αξέχαστη εμπειρία και διοργανώνονται δραστηριότητες με διανυκτέρευση. Τα καλύτερα πάρκα είναι το Πάρκο Ίσαλο, Ρανομαφάνα, Μπερέντι, Ζούγκλα Περινέ. Άλλο σημαντικό φυσικό αξιοθέατο αποτελούν οι εντυπωσιακοί ασβεστολιθικοί σχηματισμοί Tsingys και το Natural Window, μία φυσική τετράγωνη τρύπα πάνω στο βράχο. Ο Λόφος Αμποχιμάνγκα είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και αποτελείται από τη βασιλική πόλη, τη νεκρόπολη και ένα σύμπλεγμα από βωμούς και τόπους λατρείας. Η Μαδαγασκάρη φημίζεται επίσης για τις υπέροχες εξωτικές της παραλίες. Το Fort Dauphin είναι μαγευτικό με τρεις γραφικους κόλπους περιστοιχισμένους από καταπράσινους λόφους, ενώ μεγάλη τουριστική ανάπτυξη έχει το Nosy Be και το Sainte Marie με πολλά καλά ξενοδοχεία και προτεινόμενες εκδρομές, δραστηριότητες. Η Μαδαγασκάρη δεν είναι απλώς ένα παρθένο νησί του Ινδικού Ωκεανού με πλούσια φυσικά κάλλη, αλλά και ένας προορισμός περιπέτειας και εξερεύνησης.


Τι αξίζετε να κάνετε


Snorkelling και whale watching, καθώς περνάνε πολλές φάλαινες κοντά στις ακτές

Πεζοπορία σε υπέροχα φυσικά μονοπάτια, ορειβασία και αναρρίχηση για τους πιο απαιτητικούς στα υψίπεδα κοντά στη Ranohira στους βραχώδεις σχηματισμούς

Πεζοπορία στο φαράγγι Canyon des Singes με βουτιά στο κρύο νερό της φυσικής πισίνας

Καταδύσεις στις κοραλλιογενείς ατόλες ανάμεσα σε υπέροχα εξωτικά ψάρια

Επισκεφθείτε το εξωτικό νησί Ile St Marie
Γνωστό για τις υπεροχές παραλίες του, τον πλούσιο κοραλλιογενή βυθό του, την πυκνή βλάστησή του, και τις δυσπρόσιτες λιμνοθάλασσες που το περιβάλουν. Αυτές έκαναν το νησί δημοφιλές στον κόσμο των πειρατών πριν 200 χρόνια, ενώ αργότερα εκεί έστελναν τους κατάδικους. Είναι το μοναδικό νησί στο κόσμο που μπορείς να επισκεφθείς πειρατικό νεκροταφείο. Δεν συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες, έτσι η διαμονή εκεί γίνεται αξέχαστη καθώς οι καθημερινές εικόνες θυμίζουν κομμάτια του παραδείσου. Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο στο στενό κανάλι που χωρίζει το νησάκι από την κυρίως χώρα εμφανίζονται φυσητήρες φάλαινες και το θέαμα που προσφέρουν είναι μοναδικό.

Μείνετε στο Nosy Be
Το μικρό αυτό νησάκι αποτελεί τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Μαδαγασκάρης, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο. Οι αμμώδεις παραλίες κλέβουν την παράσταση, ενώ μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά θα σας προσφέρει σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Αν πάλι επιθυμείτε κάτι διαφορετικό, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ένα παραδοσιακό γεύμα στην άμμο!


Χάρτης



Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση



    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Μαδαγασκάρη

    banner

    Travel Blog

    Περισσότερα

    Pin It on Pinterest

    Share This