Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ινδικός Ωκεανός

Τα εξωτικά νησιά του Ινδικού Ωκεανού αποτελούν πραγματικό επίγειο παράδεισο! Κοραλλένια νησιωτικά συμπλέγματα, εκτυφλωτικές λευκές παραλίες, τυρκουάζ λιμνοθάλασσες και αξεπέραστος βυθός για εξερεύνηση. Ειδυλλιακές διακοπές για τους νεόνυμφους και ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

Εξερευνήστε

SALE

Μαγικός βυθός & Ατόλες

Μαλδίβες

06-12

Ημέρες

Ειδυλλιακό μέρος για νεόνυμφους και οικογένειες. Τόπος για ψυχική ανάταση και ανεπανάληπτες βουτιές. Στις Μαλδίβες μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες διακοπές στον κόσμο.


SALE

Το στολίδι του Ινδικού

Μαυρίκιος

07-14

Ημέρες

Ο Μαυρίκιος προσφέρει υπέροχες λευκές αμμουδιές, κρυστάλλινα νερά, εξαιρετικό βυθό προς εξερεύνηση. Το νησί αποτελεί ειδυλλιακό προορισμό για ζευγάρια.


SALE

Κοχύλια και Κοράλλια

Σεϋχέλλες

08-15

Ημέρες

Οι Σεϋχέλλες αποτελούν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Κοραλλένιο νησιωτικό σύμπλεγμα απλώνεται ως σμαραγδένιο περιδέραιο σε μια αστραφτερή γαλάζια θάλασσα.


SALE

Στούπες, Ελέφαντες και Τσάι Κεϋλάνης

Σρι Λάνκα

8-16

Ημέρες

Κόσμος διαφορετικός, κόσμος μυστηριακός και μαγευτικός. Προορισμός για όσους θέλουν να νιώσουν κάτι το διαφορετικό, το μοναδικό. Σρι Λάνκα!


SALE

Μπαχάρια και Δελφίνια

Ζανζιβάρη

07-10

Ημέρες

Τα ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού κάνουν τη Ζανζιβάρη το τέλειο καταφύγιο χαλάρωσης μετά από κουραστικό σαφάρι στα πάρκα της Τανζανίας.


SALE

Χαμαιλέοντες και Λεμούριοι

Μαδαγασκάρη

10-14

Ημέρες

Μία από τις τελευταίες ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου, η Μαδαγασκάρη με μοναδική πανίδα και χλωρίδα και έντονα ποικιλόμορφο τοπίο, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του πλανήτη.


Pin It on Pinterest

Share This