Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Luxury Tailor-made Honeymoons

Εμπνευστείτε από τα μοναδικά μας πακέτα και οργανώστε μαζί μας το πιο αξέχαστο ταξίδι

Καλωσορίσατε στο ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι του RED ELEPHANT.

 

Top 10 Γαμήλιοι Προορισμοί

 

Η ομάδα του Red Elephant εξειδικεύεται στο γαμήλιο ταξίδι και αφοσιώνεται στο να σας εμπνεύσει και να σας προσφέρει διακοπές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας – το ταξίδι των ονείρων σας.

 

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διοργάνωση γαμήλιων πακέτων βασίζεται στην προσφορά υψηλών ποιοτικά υπηρεσιών με προσωπικές πινελιές που κάνουν τη διαφορά στο ταξίδι σας. Κατανοούμε τη σημασία της προσοχής στην κάθε λεπτομέρεια μια και αυτή κάνει τη διαφορά.

 

Κάθε ζευγάρι νεόνυμφων είναι μοναδικό όσο και ο προορισμός. Είτε επιλέξετε την απόλυτη πολυτέλεια ή την αυθεντική γοητεία, είμαστε αφοσιωμένοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε το τέλειο ταξίδι για εσάς.

 

Λίστα γάμου… Η λίστα γάμου δεν είναι πια άπειρα βαζάκια, καφετιέρες και μικροσυσκευές που δεν θα χρησιμοποιήσετε σχεδόν ποτέ. Αντί για μια αδιάφορη λίστα γάμου με δεκάδες μικροαντικείμενα, ελάτε στο γραφείο μας και ετοιμάστε μαζί μας τη λίστα των ονείρων σας: οργανώστε μαζί μας το γαμήλιό σας ταξίδι. Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα νιώσουν περήφανοι που θα έχουν συμβάλλει οι ίδιοι ώστε να σας μείνει το γαμήλιο ταξίδι αξέχαστο.

 

Οι επιλογές άπειρες και οι συνδυασμοί όλοι δελεαστικοί, γεμάτοι από την ένταση της καινούργιας ζωής που ξεκινάτε. Κάποιοι θα προτιμήσετε η λίστα γάμου να σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς της Άπω Ανατολής και του Ινδικού Ωκεανού, άλλοι αντίθετα μπορεί να επιλέξετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, το Παρίσι ή τη Νέα Υόρκη, ενώ κάποιοι θα διαλέξουν μια χαλαρωτική κρουαζιέρα στη Μεσόγειο ή την Καραϊβική. Η λίστα γάμου του γραφείου μας χωρά ακόμη και τους πιο extreme νεόνυμφους, που θα φύγουν κατευθείαν από την εκκλησία για σαφάρι στη ζούγκλα του Αμαζονίου ή για ορειβασία στο Κιλιμάντζαρο.

 

Όποτε και να επιλέξετε να ταξιδέψετε, είτε σε 14 μήνες από σήμερα είτε μόλις σε μία εβδομάδα, αφήστε την εμπειρία μας να σας ταξιδέψει…

 

Πρόσφατα Άρθρα

  • Ειρήνη & Αιμίλιος

    Ειρήνη & Αιμίλιος

    Το ταξίδι αυτό το οποίο ήταν το ταξίδι του γάμου …
  • Δήμητρα & Γιώργος

    Δήμητρα & Γιώργος

    Επιστρέψαμε από το ταξίδι μέλιτός μας στη Λατινική Αμερική και περάσαμε …
  • Christina & George

    Christina & George

    Dear Sophia,  I hope this email finds you well.   …
  • Ξάνθη & Ανδρέας

    Ξάνθη & Ανδρέας

    Ήταν όλα τέλεια, ένα μαγικό, μοναδικό ταξίδι και εμπειρίες ζωής …
  • Ματίνα

    Ματίνα

    Εμπειρία ζωής. Εικόνες και χρώματα που θα με συντροφεύουν μέχρι …

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This