Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Αυστραλία


Μία χώρα – μία ήπειρος, με πολλές και μεγάλες αντιθέσεις… Η Αυστραλία παρέμενε για χιλιάδες χρόνια άγνωστη, απομακρυσμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Η πατρίδα των Αβοριγίνων, αποτελεί μια απέραντη έκταση που συνδυάζει την πλούσια φυσική ομορφιά με την ζωντάνια των σύγχρονων πόλεων. Πανέμορφες παραλίες, χιονισμένα βουνά, μια απέραντη έρημος και πολλές υπέροχες λίμνες συνθέτουν ένα σκηνικό εντυπωσιακών αντιθέσεων. Ορισμένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς αποτελούν το Ayers Rock ή Uluru (ένας τεράστιος βράχος ύψους 335 μέτρων), το Great Barrier Reef (κοραλλιογενείς ύφαλοι που καλύπτουν 2.600 χιλιόμετρα), οι παραλίες στην Gold Coast και η έρημος στο βορειοδυτικό κομμάτι. Οι επισκέπτες της Αυστραλίας θα εντυπωσιαστούν επίσης από τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα, το Μπρίσμπεϊν και το Περθ, πόλεις μεγάλες σε έκταση και πληθυσμό, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της γοητεία. Εάν ταξιδέψετε στην Αυστραλία, επιβάλλεται μία επίσκεψη στην Όπερα καθώς και τη γέφυρα του λιμανιού στο Σύδνεϋ.

“For a memorable view of Sydney Opera House with the harbour bridge as a backdrop, head to the botanic gardens and Mrs Macquarie’s chair.” … one of our Australasia Experts


Dare to Dream...



Σίδνεϊ


Χαμογελάστε, είστε στο Σύδνεϋ! Η μεγαλύτερη και παλαιότερη πόλη της Αυστραλίας, θεωρείται από τις ομορφότερες του κόσμου. Η Όπερα και η γέφυρα του λιμανιού (Harbour Bridge) αποτελούν τα δύο σύμβολα της πόλης. Το υπέροχο λιμάνι του, οι καταπληκτικές παραλίες και το ηλιόλουστο, μεσογειακό κλίμα συνδέονται τέλεια με τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και γκαλερί τέχνης, την 24ωρη νυχτερινή ζωή, το χαλαρό lifestyle και την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά.
Μία πόλη που θα σας συναρπάσει…

Τι δεν πρέπει να χάσω:

• Να περπατήσω το παράκτιο δρόμο από Bondi έως Coogee
• Να απολαύσω εκθέματα στο μουσείο σύγχρονης τέχνης
• Να ανεβώ στην Harbour Bridge
• Να πιω κοκτέιλ στο Blue Bar στο 36 με πανοραμική θέα του λιμανιού
• Να κάνω μάθημα σερφ
• Να χαλαρώσω στην παραλία Bondi
• Να κάνω πεζοπορία στα Blue Mountain
• Να δω έναν αγώνα ράγκμπι


Άλλα αξιοθέατα


Αδελαΐδα: Στις όχθες του ποταμού Τόρενς, η Αδελαΐδα αποτελεί την πρώτη πόλη που χτίστηκε σύμφωνα με πολεοδομικό σχέδιο από τον ιδρυτή τις William Light. Τα πανέμορφα πάρκα περιβάλλουν μια σύγχρονη πόλη που προσπαθεί να διατηρήσει τον πολιτισμό και την ιστορία της, Ανάμεσα στα κτίρια από γυαλί και ατσάλι, θα δείτε να ξεπροβάλλουν κτίρια βικτωριανής εποχής. Είναι η πόλη των τεχνών και του πολιτισμού. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε γκαλερί με ενδιαφέρουσες εκθέσεις έργων τέχνης, πολλά μουσεία φυσικής ιστορίας, ιστορίας της μετανάστευσης και πολιτιστικής κληρονομιάς (των Αβοριγίνων κ.α.)

Μελβούρνη: Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας αποτελείται από ένα κράμα διαφορετικών εθνικοτήτων, που ζουν σε μία φιλόξενη πόλη και νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Η Μελβούρνη είναι μία πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Κάθε χρόνο το Fringe Festival αποδεικνύει ότι η πόλη είναι ένα σπουδαίο πολιτιστικό κέντρο, όπου συγκεντρώνονται πολλοί καλλιτέχνες και τη μετατρέπουν σε μία απέραντη έκθεση όλων των τεχνών. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Μελβούρνης είναι η αγορά της Queen Victoria, οι Rialto Towers, ο Βοτανικός Κήπος, καθώς και τα καφέ στο Southbank στις όχθε του ποταμού Yarra.

Περθ: Το Περθ είναι η πιο απομονωμένη μεγαλούπολη του κόσμου. Χτισμένη στις εκβολές του ποταμού Swan, προσφέρεται για θαλάσσια σπορ. Οι σύγχρονοι ουρανοξύστες έρχονται σε αντίθεση με το Fremantle, την ιστορική πόλη, η οποία απέχει μόλις 20 λεπτά από το Περθ.

Gold Coast: Στην Gold Coast (Χρυσή Ακτή) σας περιμένουν 70 χιλιόμετρα ακτογραμμής με χρυσή άμμο. Βρίσκεται κοντά στο Μπρίσμπεϊν και αποτελεί ειδυλλιακό μέρος για τους λάτρεις του ήλιου, της θάλασσας και του wind surf. Διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και αναρίθμητες επιλογές σε αθλήματα , ψυχαγωγία, εμπορικά κέντρα και νυχτερινή ζωή.

Χάρτης




Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Αυστραλία

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This