Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Ινδία


Ινδία… Κόσμος διαφορετικός, κόσμος μυστηριακός και μαγευτικός. Πολιτιστική πανδαισία με έντονες αντιθέσεις στην κουλούρα, μοναδικές παραδόσεις και έθιμα. Προορισμός για λίγους, για όσους θέλουν να νιώσουν κάτι το διαφορετικό, το μοναδικό. Η θρησκευτικότητα, η πνευματικότητα, οι ύμνοι και οι παραδόσεις χιλιάδων ετών ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε άλλη διάσταση. Μεθυστικά μυρωδικά και έντονα μπαχαρικά σε πολύχρωμες τοπικές αγορές. Μοναδικές χειροτεχνίες και υφάσματα υψηλής ποιότητας, ινδουιστική και βουδιστική τέχνη συνεπαίρνουν τον ταξιδιώτη. Απόκρημνοι ναοί και οι σιλουέτες μοναχών και πιστών που ψέλνουν στο δειλινό, μοναδικό σαφάρι στα χνάρια του τίγρη της Βεγγάλης, αλλά και υπέροχες χρυσές αμμουδιές με κρυστάλλινα νερά στα νότια της χώρας. Ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό παζλ με φόντο τα Ιμαλάια, τις πάντα χιονισμένες βουνοκορυφές που σου παίρνουν την ανάσα…

“…incredible country that still keeps drawing me back. There is something truly magical about this land, full of vibrancy, colour and steeped in history. From the desert and fort cities of Rajasthan to the backwaters and tea plantations of Kerala, nothing can fully prepare you for India, but perhaps the one thing that best encapsulates this extraordinary country is the ability to inspire, frustrate, thrill and confound all at once.” … one of our India & The Subcontinent Experts


Dare to Dream...



Αξίζει να ζήσετε


Ταζ Μαχάλ

Απλά το πιο διάσημο κτίριο του κόσμου: ένα μνημείο αγάπης από το Σαχ Γιαχάν σίγουρα αξίζει την επίσκεψή σας.

Ουνταιπούρ

Η πιο ρομαντική πόλη της Ινδίας, γνωστή και ως η «Βενετία της Ανατολής», με υπέροχα παλάτια να επιπλέουν στις δύο λίμνες.

Κατζουράχο

Άψογα διατηρημένοι ναοί διάσημοι για τις ερωτικές σκηνές. Προορισμός γεμάτος συμβολισμούς, αρχέγονους μύθους, μαγευτικά τοπία και ιστορίες από το… Κάμα Σούτρα.

Βαρανάσι

Η πόλη του φωτός, η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ινδίας, η πόλη της μάθησης, η ιερή πόλη… Προσκύνημα στις όχθες του Γάγγη.

Thrissur Puram

Περισσότεροι από εκατό στολισμένοι ελέφαντες βαδίζουν στο μεγαλύτερο θρησκευτικό φεστιβάλ της Κέραλα, υπό τις τυμπανοκρουσίες τοπικής ορχήστρας.

Kathakali

Η περιοχή της Κέραλα είναι το ιδανικό μέρος για να βιώσετε το Kathakali και άλλες μορφές τελετουργικού θεάτρου.


Χάρτης




Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Ινδία

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This