Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Φιλιππίνες


Από τα ανεξερεύνητα έως τώρα νησιά τους μέχρι τα μεσαιωνικά κτίρια και από τα πολύβουα αστικά κέντρα μέχρι την άγρια φύση των δασών και των ηφαιστείων, οι Φιλιππίνες προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σε κάθε ταξιδιώτη που θα τις επισκεφθεί. Η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων, έχει μια ιδιαίτερη κουλτούρα εμφανώς αναμεμειγμένη με τον δυτικό πολιτισμό. Οι Φιλιππίνες αποτελούν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (κυρίως των καταδύσεων) και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν νέα παρθένα τροπικά νησιά. Οι Φιλιππίνες δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη και υπόσχονται μία συναρπαστική περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη…

“The charm of the Filipino people and its crystal-clear waters make the Philippines one of the most stunning and romantic untouched areas on Earth.”

one of our Far East Specialists


Αξίζει να δείτε & δοκιμάσετε



Μανίλα
Πρωτεύουσα και επίκεντρο του έθνους, η Μανίλα είναι χτισμένη στην ανατολική ακτή. Το παλαιότερο κομμάτι της πόλης, το μεσαιωνικό Intramuros, προστατευόταν από έναν ογκώδη τοίχο, κομμάτια του οποίου διασώζονται μέχρι σήμερα παρά τις άγριες μάχες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σημαντικά αξιοθέατα στην περιοχή αποτελούν ο Καθεδρικό Ναός Manila Cathedral και το φρούριο Fort Santiago. Στην περιοχή Rizal Park θα βρει κανείς τα σημαντικότερα μουσεία της πόλης, το Πλανητάριο καθώς και πλήθος εστιατορίων και θεάτρων. Αξίζει επίσης η επίσκεψη στην Chinatown, μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Σέμπου
Ένα εκπληκτικό εμπορικό, τουριστικό και ψυχαγωγικό κέντρο με διεθνές λιμάνι. Το Σέμπου είναι το πιο πυκνοκατοικημένο νησί και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στις Φιλιππίνες. Στα αξιοθέατά του περιλαμβάνονται το Fort San Pedro, ο ναός Basilica Minore de Santo Nino (ο παλαιότερος στη χώρα), τα μουσεία Jumalon και Casa Corordo και ο ξύλινος σταυρός του Μαγγελάνου που σχεδιάστηκε από τον ίδιο πριν από 450 χρόνια για να τιμήσει το βάπτισμα του τότε φυλάρχου και των 800 κατοίκων της τότε περιοχής. Οι αμέτρητες παραλίες αποτελούν το βασικό πόλο έλξης των τουριστών.

Νταβάο
Διάσημο για τις εξαγωγές του σε πέρλες και μπανάνες, το Νταβάο αποτελεί το πλέον τουριστικό μέρος των Φιλιππίνων. Από τις πιο προοδευτικές πόλεις της χώρας, έχει να επιδείξει πολλές φυσικές ομορφιές όπως βουνά και εντυπωσιακούς καταρράκτες. Δοκιμάστε το εξωτικό Dorian, το «Φρούτο των Θεών» όπως το αποκαλούν. Στις περιοχές γύρω από την πόλη κατοικούν οι αρχαίες φυλές των Φιλιππίνων, Bagobo, Manobo, Mandaya και Bilaan με πλούσιες πολιτιστικές παραδόσεις. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Νταβάο είναι το πανέμορφο νησί Samal, σε πολύ μικρή απόσταση από την πόλη, το Philippine Eagle Centre που φιλοξενεί το απειλούμενο είδος αετού των Φιλιππίνων. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Eden Nature Park και το Crocodile Park, με τους γιγάντιους κροκόδειλους, τα ερπετά και τις πολύχρωμες πεταλούδες.

Μπορακάϊ
Ταξίδι στις Φιλιππίνες οφείλει την επίσκεψη σε έναν από τους λιγοστούς εναπομείναντες επίγειους παραδείσους με το όνομα Boracay. Ο βράχος που αποκολλήθηκε από το βόρειο τμήμα του νησιού Panay εξελίχθηκε στον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του εξωτισμού και των water sports. Η πιο διάσημη παραλία είναι η White Beach με τα μαγευτικά νερά στο χρώμα του ζαφειριού και με πανύψηλους φοίνικες… Η πυκνή βλάστηση καλύπτει με τέχνη τα bungalows που θα σας φιλοξενήσουν, τα μπαράκια όπου θα πιείτε το ποτό σας, τα τοπικά εστιατόρια στα οποία θα δειπνήσετε και τα μονοπάτια που θα ακολουθήσετε για να φτάσετε στις παραλίες.

Παλαβάν
Ανέγγιχτη φύση, σπάνια πανίδα, άγρια φυσικά τοπία που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους. Με λίγα λόγια, Palawan… Το νησί της ομώνυμης επαρχίας (που μόνη της περιλαμβάνει πάνω από 1.700 νησιά), φημίζεται ως ένα από τα ομορφότερα στον κόσμο. Και πώς να μην είναι, αφού η βλάστηση παραμένει παρθένα, οι ελάχιστοι μόνιμοι κάτοικοί του σέβονται το περιβάλλον και φροντίζουν τον «κόσμο» τους. Ο επίγειος παράδεισος με το όνομα Palawan προσελκύει δύτες από κάθε γωνιά της γης, καθώς οι κοραλλιογενείς ύφαλοι που τον περιστοιχίζουν αποτελούν το υποθαλάσσιο highlight του αρχιπελάγους των Φιλιππίνων.


Χρήσιμες πληροφορίες



Πρωτεύουσα: Μανίλα

Νόμισμα: Φιλιππινέζικο πέσο

Επίσημη γλώσσα: Ταγκαλική και αγγλική

Διαφορά ώρας από την Ελάδα: +6

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα (βίζα για παραμονή άνω των 21 ημερών)

Οδήγηση: Δεξιά

Ηλεκτρική Τάση: 220V AC, 50 HZ

Θρησκεία: Χριστιανοί (91%) (Ρωμαιοκαθολικοί 82% & Προτεστάντες 9%), Μουσουλμάνοι 5% και Βουδιστές 3%

Διεθνής κλήση: 0063

Κίνδυνοι υγείας: Δεν υπάρχουν

Εμβόλια: Δεν είναι υποχρεωτικά

Ένδυση: Ελαφρά βαμβακερά και λινά ρούχα φοριούνται όλο το χρόνο. Σε μεγαλύτερα υψόμετρα, ζεστά ρούχα. Σε ναούς και εκκλησίες, σεμνή ένδυση χωρίς σορτς και με κλειστές μπλούζες.

Αγορές: Ευκαιρίες για παζάρια υπάρχουν παντού. Οι αλυσίδες καταστημάτων προσφέρουν από τα διάσημα αντρικά κεντητά πουκάμισα σε λευκό ύφασμα, μέχρι Tiffany και λάμπες από capiz όστρακα. Εντυπωσιακές είναι οι τοπικές ανοικτές αγορές γεμάτες από πλεκτά υφάσματα, ξυλόγλυπτα και άλλα χειροτεχνήματα, εξαιρετικά θαλάσσια όστρακα και θαυμάσια ζωγραφιστά άλογα σε πεπιεσμένο χαρτί. Επίσης, μαργαριτάρια, κοραλλένια στολίδια, παραδοσιακές ενδυμασίες και πολλά είδη λαϊκής τέχνης

Γαστρονομία: Διάσημα πιάτα είναι το lechon (ψητό ολόκληρο χοιρινό), nongganisa (τοπικό λουκάνικο), tapa (παστό κρέας), torta (ομελέτα), adobo (χοιρινό ή κοτόπουλο με σκόρδο) κ. ά. Δοκιμάστε την τοπική μπύρα San Miguel και το τοπικό ρούμι

Κλίμα: Τροπικό, ζεστό και υγρό. Η μέση ετήσια θερμοκρασία κυμαίνεται στους 26οC.


Χάρτης




Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση



    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Φιλιππίνες

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This