Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Βραζιλία

Λέγοντας Βραζιλία έρχονται στο μυαλό η σάμπα, το πασίγνωστο καρναβάλι, οι όμορφες παρουσίες, αλλά και η περιπέτεια, ο Αμαζόνιος, η εντυπωσιακή φύση. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν μια χώρα όπως η Βραζιλία, που εξάπτει τη φαντασία και εντυπωσιάζει όσους την επισκέπτονται. Ο συνδυασμός της ζωής στην Copa Cabana με τις σύγχρονες ανέσεις και της περιπέτειας στον Αμαζόνιο είναι αυτός που προκαλεί τους ταξιδιώτες να φτάσουν μέχρι εκεί για να τα ζήσουν όλα! Μια ευχάριστη έκπληξη στο ταξίδι σας θα αποτελέσουν οι ωραίες Βραζιλιάνες, που κουνιούνται συνεχώς στο ρυθμό της μουσικής, γεμάτες πάθος και ζωντάνια. Το Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι ο κοσμοπολίτικος προορισμός, το μέρος όπου συγκεντρώνονται οι επώνυμοι, ενώ ακόμη και σήμερα, στην επαρχία, θα συναντήσετε ιθαγενείς που κρατούν ζωντανή την παράδοση του τόπου. Και στο Sao Paolo όλα κινούνται στο ρυθμό μιας σύγχρονης πόλης, μιας πόλης στην οποία διαμένουν 10.000.000 κάτοικοι! Για διακοπές προσφέρεται το Ρεσίφε, ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο, ενώ αξίζει να περάσετε και από τους καταρράκτες στο Iguazu. Για τους λάτρεις της περιπέτειας και όχι μόνο, αφού όλοι μας έχουμε την ελπίδα να πάμε κάποτε εκεί, υπάρχει ο μυστηριώδης Αμαζόνιος.

“The rhythm of Brazil is sure to impress. I particularly like the relaxed atmosphere of Rio de Janeiro and the stunning views from atop Corcovado Mountain, coupled with the reach resort of Buzios. Further afield is the mighty Amazon where you can stay in a lodge or enjoy a short cruise – two very different experiences.”

 

one of our Latin America Experts

 


Αξίζει να ζήσετε


Ρίο Ντε Τζανέιρο

Θαυμάσια πόλη! Έτσι αποκαλούν το Ρίο Ντε Τζανέιρο οι ντόπιοι (Cidade Maravilhosa) και δεν έχουν άδικο. Μια δαντελωτή ακτογραμμή που ενώνει τη στεριά με το βαθύ μπλε της θάλασσας, ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και η εικόνα μιας σύγχρονης μεγαλούπολης με πανύψηλα κτίρια συγκινούν όποιον την επισκεφτεί. Η παραλία στην Κόπα Καμπάνα, που έχει μήκος 4,5 χλμ. και απλώνεται ακριβώς μπροστά από την πυκνοκατοικημένη πόλη, είναι η γνωστότερη και πιο πολύ φωτογραφημένη του κόσμου. Μοναδική εμπειρία το καρναβάλι του Ρίου που το έχει κάνει διάσημο σε όλον τον πλανήτη. Πλήθος κόσμου παρασύρεται από τους ξέφρενους ρυθμούς και για μέρες ολόκληρες χορεύει και γελάει, λαμβάνοντας μέρος στην ωραιότερη, ίσως, γιορτή του κόσμου.

Καταρράκτες Ιγκουάσου

Το Ιγκουάσου είναι χτισμένο στα σύνορα με την Αργεντινή και την Παραγουάη, σε μια απίστευτη τοποθεσία, κυριολεκτικά μέσα στη ζούγκλα, ανάμεσα στα βουνά Paraná και Santa Catarina. Οι καταρράκτες του Ιγκουάσου, που φτάνουν να αριθμούν τους 275, έχουν πλάτος 4 χλμ. και ύψος 80 μέτρων και θεωρούνται απ’ τους πιο εντυπωσιακούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να τους θαυμάσετε θα πρέπει να ανεβείτε με τον ανελκυστήρα στο ειδικό παρατηρητήριο, το Garganta do Diabo, το «Λαρύγγι του Διαβόλου», απ’ όπου η θέα είναι μαγευτική. Το σαφάρι Macuco είναι μια μοναδική εμπειρία, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να διανύσετε 2 χλμ. τροπικού δάσους με ανοιχτά αυτοκίνητα για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη φύση. Οι συχνές βροχοπτώσεις προκαλούν πλημμύρες και μερικές φορές κλείνουν τους δρόμους, γι’ αυτό συνιστάται να επισκεφτείτε τους καταρράκτες το διάστημα Αυγούστου – Νοεμβρίου.

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ & Μανάους

Πέρα από τις πόλεις και παραλίες τις Βραζιλίας υπάρχει και ένας απαράμιλλος φυσικός πλούτος, μεγάλο κομμάτι του οποίου μπορεί να βρεί κανείς στον ακόμα σε αρκετά σημεία ανεξερεύνητο Αμαζόνιο όπου δεσπόζει επιβλητικά η πόλη του Μαναούς, η μοναδική πόλη του Αμαζονίου, στην οποία συναντιούνται ο Ριο Νέγκρο και ο Σολιμόες και σχηματίζουν τον Αμαζόνιο ποταμό. Επίσης εκεί θα βρεί κανείς και τα προστατευόμενα φυσικά πάρκα του Ζαού και του Αναβιλιάνας.

Βορειοανατολική ακτή – Νατάλ & Φορταλέσα

Νατάλ η πόλη του ήλιου, πρωτεύουσα της επαρχίας “RIO GRANDE DE NORTE”. Η επαρχία αυτή είναι γνωστή, αφού λέγεται πως έχει την πιο καθαρή ατμόσφαιρα στον κόσμο. Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και τον καθαρό ουρανό, ζούνε οι 800.000 κάτοικοι της πόλης, φιλόξενοι και θερμοί αντιπρόσωποι της βραζιλιάνικης νοοτροπίας. Το Νατάλ προσφέρει στον επισκέπτη και μια πλούσια ιστορία που πηγάζει από τα αποικιακά χρόνια των Πορτογάλλων και Ολλανδών εποίκων της. Από την εποχή αυτή δεσπόζει το κάστρο REIS MAGOS πανέμορφες παλιές εκκλησίες και μοναδικά αποικιακά σπίτια. Πολύ ενδιαφέρων παρουσιάζουν οι παλιές φυλακές της πόλης, όπου στεγάζετε το εμπορικό και βιοτεχνικό κέντρο με τα πολύχρωμά μαγαζάκια.

Η Φορταλέσα είναι γνωστή ως μια από της πλουσιότερες επαρχίες της Βραζιλίας ως προς τα φυσικά κάλλη της, την διαφορετικότητα και ποικιλία της φύσης. 600 χλμ. Θαλάσσιων ακτών με εντυπωσιακές, εξωτικές, κάτασπρες, αμμώδεις παραλίες και παραθαλάσσια χωριά. Αυτά από μόνα τους είναι παραδεισένια, αλλά μαζί με την εξωτική ενδοχώρα, που άλλοτε μοιάζει με αμμώδη έρημο, ενώ άλλοτε καλύπτεται από καταπράσινους λόφους και βουνά με ειδυλλιακά ιστορικά χωριά κατατάσσουν την CEARA αναμφισβήτητα στις ομορφότερες περιοχές του απέραντου βραζιλιάνικου τοπίου.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Niteroi

Πάρτε το φέρρυ από το Ρίο και αφιερώστε χρόνο στο “¨διαστημικό” αυτό μουσείο, ένα από τα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του Oscar Niemeyer.

Νυχτερινή ζωή στο Ρίο

Ζήστε τους έντονους Βραζιλιάνικους ρυθμούς στα νυχτερινά της κλαμπ και μπαρ, στη συνοικία Lapa, γεμάτη τόσο με τουρίστες όσο και με ντόπιους.

Capoeira

Πηγαίνετε σε μία τοπική σχολή καποέρια, για να δείτε δωρεάν τους απίθανους χορευτές-“πολεμιστές”.


Χάρτης




Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση



    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Βραζιλία

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This