Προορισμοί

Τηλέφωνο: Θεσσαλονίκη 2310 256555 - Αθήνα 210 3230555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ινδικός Ωκεανός

Τα εξωτικά νησιά του Ινδικού Ωκεανού αποτελούν πραγματικό επίγειο παράδεισο! Κοραλλένια νησιωτικά συμπλέγματα, εκτυφλωτικές λευκές παραλίες, τυρκουάζ λιμνοθάλασσες και αξεπέραστος βυθός για εξερεύνηση. Ειδυλλιακές διακοπές για τους νεόνυμφους και ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

Εξερευνήστε

maldives10

SALE

Μαγικός βυθός & Ατόλες

Μαλδίβες

06-12

Ημέρες

Ειδυλλιακό μέρος για νεόνυμφους και οικογένειες. Τόπος για ψυχική ανάταση και ανεπανάληπτες βουτιές. Στις Μαλδίβες μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες διακοπές στον κόσμο.


mauricius6

SALE

Το στολίδι του Ινδικού

Μαυρίκιος

07-14

Ημέρες

Ο Μαυρίκιος προσφέρει υπέροχες λευκές αμμουδιές, κρυστάλλινα νερά, εξαιρετικό βυθό προς εξερεύνηση. Το νησί αποτελεί ειδυλλιακό προορισμό για ζευγάρια.


seychelles5

SALE

Κοχύλια και Κοράλλια

Σεϋχέλλες

08-15

Ημέρες

Οι Σεϋχέλλες αποτελούν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Κοραλλένιο νησιωτικό σύμπλεγμα απλώνεται ως σμαραγδένιο περιδέραιο σε μια αστραφτερή γαλάζια θάλασσα.


srilanka1

SALE

Στούπες, Ελέφαντες και Τσάι Κεϋλάνης

Σρι Λάνκα

8-16

Ημέρες

Κόσμος διαφορετικός, κόσμος μυστηριακός και μαγευτικός. Προορισμός για όσους θέλουν να νιώσουν κάτι το διαφορετικό, το μοναδικό. Σρι Λάνκα!


zanzibar

SALE

Μπαχάρια και Δελφίνια

Ζανζιβάρη

07-10

Ημέρες

Τα ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού κάνουν τη Ζανζιβάρη το τέλειο καταφύγιο χαλάρωσης μετά από κουραστικό σαφάρι στα πάρκα της Τανζανίας.


Madagaskar

SALE

Χαμαιλέοντες και Λεμούριοι

Μαδαγασκάρη

10-14

Ημέρες

Μία από τις τελευταίες ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου, η Μαδαγασκάρη με μοναδική πανίδα και χλωρίδα και έντονα ποικιλόμορφο τοπίο, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του πλανήτη.


Έγραψαν για τον προορισμό