Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Η πολυτελής βίλα που κόβει την ανάσα

Ατέλειωτες πισίνες, εσωτερικό τζακούζι και το δικό σας χαμάμ: Στα άδυτα μιας εκπληκτικής βίλας η οποία έχει εντυπωσιάσει τους αρχιτέκτονες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Cape Town Spa House το οποίο έχει σαρώσει τα βραβεία αρχιτεκτονικής και καλύτερου σχεδιασμού.

 

Αυτή η απίστευτη βίλα – ιδιωτικό σπα είναι ένα κτίριο που θαμπώνει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Βρίσκεται σε ένα ψαροχώρι στο Hout Bay, στη Νότια Αφρική, και αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο για εκείνους που ψάχνουν για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το κομψό, και παράλληλα υπερ-σύγχρονο σπίτι, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη το φυσικό περιβάλλον, το φως και την ηρεμία του τοπίου. Και δεν είναι μόνο η γαλήνια θέα στην εξοχή που εμπνέει τον επισκέπτη, αλλά και το εντυπωσιακό εσωτερικό του, με χώρους που διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για να μπαίνει άπλετο φως. Παράλληλα, το σπίτι έχει δύο πισίνες, εσωτερικό θερμαινόμενο τζακούζι, σάουνα, μπάνιο με άλατα, χαμάμ και χώρο για μασάζ. Στο σπίτι μπορούν να κοιμηθουν μέχρι 6 άτομα και η τιμή του ξεκινά από 1.100 δολάρια τη βραδιά.
 

Cape Town Spa House1 Cape Town Spa House2 Cape Town Spa House3

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This