Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Χρυστάλλα & Νικόλας

Πρωτοχρονιά 2017, Πουκέτ & Αυστραλία

 

Καλησπέρα Μαρία και καλή χρόνια και σε’σας,

 

Το ταξίδι στο Πουκετ ήταν μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα θέλαμε να ξαναζήσουμε! Οι ημέρες στο Πούκετ δυστυχώς ήτανε πολύ λίγες (τελικά) ενώ υπάρχουν τόσα όμορφα μέρη να εξερευνήση κανείς ! Η ομορφιά της Ταιλάνδης είναι μοναδική, θα έλεγα παρθενικά όμορφη..!! Έβλεπα γύρω μου και νόμιζα πως ήμουν σε ένα ψεύτικο τοπίο το οποίο μας ανατρίχιαζε από ομορφιά και μας γαλήνευε παράλληλα.!! Μοναδικά βουνά και κρυστάλινες παραλίες , τίποτε άλλο δεν ζητάει το μυαλό και η ψυχή για να ξεκουραστεί.

 

Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου διότι καθημερινός είχαμε το λεωφορείο όπου ήταν υπέυθυνο για την μεταφορά μας στις διάφορες δραστηριότητες που διαλέγαμε να κάνουμε.!! Ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός, δεν υπήρξε κάποια στιγμή που να νιώθαμε ‘μη αποδεκτοί’! Ένας άλλος πολιτισμός που σέβεσαι και διακρίνεις την διαφορετικότητα ως προς την εξέλιξη που έχουμε εμείς.!

 

Το ξενοδοχείο το συστήνω ανεπιφύλακτα διότι εκτός από την τοποθεσία του ήταν και πεντακάθαρο! Το μοναδικό πράγμα, είναι λεπτομέρια, που θα ήθελα λίγο περισσότερο λόγω του ‘Honeymoon’ ήταν η extra περιποίηση στο δωμάτιο (μας έφτιαξαν την πρώτη ημέρα ένα ελεφαντάκι με τις πετσέτες, αλλά εγώ σαν γυναίκα και τρελλή περίμενα και τις υπόλοιπες. . . χαχα) 

 

Για την Αυστραλία έχω να πω πως είναι μια τεράστια ήπειρος με πολά πράγματα να εξερευνήσεις,  καγκουρό, κοάλα, μαγευτηκά δάση, όμορφες παραλίες. Στην Αυστραλία λόγω του σκοπού της επίσκεψης που είχαμε δεν κάναμε τόσα όσα θα έπρεπε.! Εκεί ήταν οικογενειακές στιγμές, στιγμές χαλάρωσης μιας και ήταν και τα Χριστούγεννα.! 

 

Στην Αυστραλία κρατάω τις όμορφες λίμνες και τα πάρκα που υπάρχουν εντός της πόλης του Σύδνεη και Μελβούρνης. 

 

Τα χωριουδάκια της Αυστραλίας θυμίζουν λίγο western εποχή και σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

 

H Qatar, πολύ καλή σαν εταιρεία, τα αεροσκάφη της φανταστικά, το προσωπικό της πάντα με το χαμόγελο, η δε εξυπηρέτηση super.

 

Σου στέλνω μερικές φωτογραφίες όπως μου ζήτησες!

 

Ευχαριστώ πολύ

 

Χρυστάλλα Κατελάρη

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This