Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Stargazing στον παράδεισο

Πρώτο Overwater αστεροσκοπείο άνοιξε στις Μαλδίβες

 

Η γοητεία των Μαλδιβών επεκτάθηκα πλέον στο διάστημα, καθώς το εκπληκτικό 5* luxury ξενοδοχείο Anantara Kihavah, ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου αστεροσκοπείου, χτισμένου πάνω στην θάλασσα. Η κατασκευή αποτελεί μία υπερπαραγωγή και περιλαμβάνει το πολυτελές Sky Bar, το Sky Deck και φυσικά το Sky Observatory, το βασικό αρχιτεκτονικό κομμάτι με το χαρακτηριστικό θόλο του.

 

Dare to dream

 

Περικυκλωμένο μονάχα από ανοιχτό ουρανό και κύματα θάλασσας, το αστεροσκοπείο διαθέτει το ερευνητικό τηλεσκόπιο LX200, με προηγμένο οπτικό σύστημα. Η γεωγραφική θέση των Μαλδιβών, πάνω στον ισημερινό, σημαίνει ότι αστέρια και των δύο ημισφαιρίων είναι ορατά από το Anantara Kihavah. Η ελάχιστη εναέρια μόλυνση της περιοχής την καθιστά ιδανική για παρατήρηση ουρανού, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. 


 
Για τους ερασιτέχνες αστρονόμους, οι οποίοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα ουράνια σώματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, το ξενοδοχείο τους προσφέρει τις υπηρεσίες ενός ντόπιου αστρονόμου, έναν ¨γκουρού” του ουρανού, όπως τον αποκαλούν, τον κ. Αλί Σαμίμ. Αυτός θα οδηγήσει τους πελάτες σε μία αξέχαστη διαστημική βόλτα, ανάμεσα σε αστερισμούς, πλανήτες και γαλαξίες.
 
Το Sky Bar αποτελεί την τέλεια χαλαρωτική εμπειρία, με χαμηλό φωτισμό, για να απολαύσετε καλύτερα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Ινδικού Ωκεανού.
 
Το Anantara Kihavah είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα πολυτελείας στις Μαλδίβες και προσφέρει ολιστική εμπειρία διακοπών. Όσοι δεν ενδιαφέρονται από το μυστήριο του διαστήματος και τα θαύματα του σύμπαντος, μπορούν να απολαύσουν το πρώτο παγκοσμίως υποβρύχιο κελάρι κρασιών και εστιατόριο.
 

Εάν σας άρεσε η σκέψη να περάσετε τις επόμενες διακοπές σας εκεί, μπορείτε απλά να στείλετε ένα email στο info@red-elephant.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This