Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Μαρία & Νικόλας

Μαλδίβες & Σιγκαπούρη, Αύγουστος 2018

Η επιλογή του γαμήλιου ταξιδιού ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς, μιας και είμαστε δύο άνθρωποι που λατρεύουν τα ταξίδια και κάθε προορισμός θα μας επιφύλασσε μοναδικές εμπειρίες. Για ένα πράγμα ήμασταν σίγουροι, πως το ταξίδι θα έπρεπε να είναι μακρινό και να συνδυάζει την ξεκούραση που αποζητούσαμε μετά το γάμο και τη γνωριμία με ένα νέο πολιτισμό.

Η Χαρά μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή και εμπιστευτήκαμε την πρότασή της να συνδυάσουμε τις Μαλδίβες με τη Σιγκαπούρη. Στις Μαλδίβες επιλέξαμε να μείνουμε σε μια ocean pool villa στο απίστευτο Hurawalhi island resort 5* με παροχές all inclusive. Ήταν 6 μοναδικές μέρες που πραγματικά, όσο κι αν προσπαθούμε να βρούμε, δεν υπήρξε ούτε ένα ψεγάδι όσον αφορά την εξυπηρέτηση, το προσωπικό, τις παροχές, την απόλυτη πολυτέλεια. Θα μπορούσαμε να πούμε πως νιώθαμε πρίγκιπες και μας φέρονταν σαν βασιλιάδες, ικανοποιώντας τις επιθυμίες μας πριν καν το καταλάβουμε! Ξεχωριστή εμπειρία ήταν το δείπνο 7 πιάτων στο μαγευτικό υποθαλάσσιο εστιατόριο 5.8 Undersea restaurant όπου απολαύσαμε πιάτα με αστέρι Michelin κάτω από τη θάλασσα ενώ ο ήλιος έδυε και τα χρώματα των ψαριών και του νερού δημιουργούσαν ένα μοναδικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι.

Επόμενος σταθμός του ταξιδιού μας ήταν η Σιγκαπούρη και το διάσημο Marina Bay Sands Hotel 5*, όπου μείναμε τις επόμενες 6 μέρες. Το ξενοδοχείο, τοποθετημένο σε κομβικό σημείο στη μαρίνα ενός από τα μεγαλύτερα λιμάνια στον κόσμο, απέπνεε τον αέρα της πολυτέλειας και του ανθρώπινου κατασκευαστικού θαύματος. Η αλλαγή στο τοπίο ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή. Η Σιγκαπούρη είναι μία πόλη πολυπολιτισμική, φουτουριστική, γεμάτη χρώματα και αρώματα Ανατολής και Δύσης ταυτόχρονα, και προπάντων, ιδιαίτερα φιλική και ασφαλής για τον τουρίστα. Τα αξιοθέατα ήταν πολλά και ποικίλα με το Gardens by the Bay και το Sentosa Island με τα Universal Studios να κερδίζουν λίγο παραπάνω την καρδιά μας. Η πόλη ήταν γεμάτη ουρανοξύστες δίπλα από κήπους με ορχιδέες κι άλλα εξωτικά λουλούδια. Μία πόλη πεντακάθαρη, ασφαλής, γεμάτη ναούς κάθε θρησκείας και χαμογελαστούς ανθρώπους. Απίστευτη εμπειρία ήταν και το καθημερινό βραδινό μπάνιο στην πισίνα του 57ου ορόφου του Marina Bay Sands Hotel 5*, την περίφημη infinity pool, με θέα τη μαρίνα και τους φωτισμένους ουρανοξύστες.

Όσα και να αναφέρουμε θα είναι λίγα σε σχέση με αυτά που ζήσαμε. Η επιθυμία μας για χαλάρωση, απόλυτη πολυτέλεια και γνωριμία με ξένους πολιτισμούς πραγματοποιήθηκε στο έπακρο. Από τις Μαλδίβες, το θαύμα της φύσης, βρεθήκαμε στη Σιγκαπούρη, το θαύμα του ανθρώπου.

Χαρά, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας γιατί έκανες πραγματικότητα κάθε επιθυμία μας και μας χάρισες ένα ταξίδι  εφάμιλλο των προσδοκιών μας, που πάντα θα κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Θα τα πούμε σύντομα για να σχεδιάσουμε μαζί νέα ταξίδια!

Μαρία & Νικόλας

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This