Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Νατάσα & Βασίλης

Μαλδίβες, Νοέμβριος

Ονομάζομαι Αναστασία Λώλη. Πριν ένα χρόνο περίπου, εγώ και ο σύζυγος μου, επικοινωνήσαμε μαζί σου, για να κανονίσουμε το ταξίδι του μέλιτος μας. Παρόλο που πέρασε ένας χρόνος από τότε, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε, για το ονειρεμένο ταξίδι που μας οργανώσατε.

Το πρακτορείο σας το διαλέξαμε για δύο λόγους. Η πρώτη επαφή έγινε, επειδή γνωστός μας, μας πρότεινε το γραφείο σας. Ο δεύτερος λόγος και ο σημαντικότερος, ήταν για την άκρως ευγενική, εξυπηρετική και επαγγελματική συμπεριφορά σας.

Ξέραμε ότι θέλαμε, ως γαμήλιο ταξίδι, τις Μαλδίβες, δεύτερη επιλογή δεν υπήρχε.  Ένας ονειρεμένος προορισμός για ζευγάρια που δεν αναζητάνε την περιπέτεια, αλλά τη χαλάρωση και την ηρεμία δίπλα στη θάλασσα (κατάγομαι από τη Λευκάδα, που θεωρώ ότι έχεις από τις ομορφότερες παραλίες). Έτσι, η πρόκληση ήταν μεγάλη. Έπρεπε αυτό που θα αντικρίσουμε και θα ζήσουμε από κοντά, να ήταν τουλάχιστον ισάξιο των προσδοκιών μας. Και αυτό το πετύχατε και με το παραπάνω.

Ύστερα από αρκετές συνομιλίες μαζί σου, καταλήξαμε στο Sun Aqua Villu Reef. Το ξενοδοχείο φανταστικό! Η θάλασσα υπέροχη! Και ο θαλάσσιος κόσμος με τα κοράλλια του, πολύ ανώτερος από τις περιγραφές σου.

Εν ολίγοις, μας χαρίσατε ένα ταξίδι του μέλιτος που πάντα θα μείνει χαραγμένο στην ανάμνηση μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να ξαναταξιδέψουμε πάλι μαζί σας σε κάποιον άλλον ή και στον ίδιο ακόμα εξωτικό προορισμό.

Ευχαριστούμε για όλα,

Νατάσα και Βασίλης

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This