Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Νικολέτα & Κώστας

Μαλδίβες, Χειμώνας 2018

 

Το ταξίδι μας ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόμασταν όταν αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τις Μαλδίβες.

Το ταξίδι ήταν πολύ άνετο και εύκολο (με μια μικρή ταλαιπωρία λόγω πτήσης μέσω Αθηνών, θα προτιμήσουμε την απευθείας πτήση για Ντόχα μέσω Θεσσαλονίκης την επόμενη φορά γιατί θα υπάρξει επόμενη φορά😊). Τα καθίσματα ήταν σε παράθυρο όπως τα ζητήσαμε (εκτός των πτήσεων για Αθήνα).  Κατά την άφιξη μας στο αεροδρόμιο του Μάλε μας περίμενε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου οπότε δε χρειάστηκε να αγχωθούμε καθόλου. Η μετακίνηση με το υδροπλάνο ήταν επίσης μια μοναδική εμπειρία.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Οι εγκαταστάσεις είναι ακριβώς όπως φαίνονται στο σάιτ τους. Το δωμάτιο καθαρίζονταν δύο φορές τη μέρα ενώ οι πετσέτες (17 στο σύνολο!!) αλλάζονταν καθημερινά.

Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό. Φιλικοί και εξυπηρετικοί, όλοι μας χαιρετούσαν όπου κι αν πηγαίναμε, πεντακάθαροι και μυρωδάτοι (τι πρόσεξα ε;;) παρόλη τη ζέστη.

Το φαγητό πολύ καλό, πλούσιος μπουφές τρεις φορές την ημέρα, ενώ υπήρχε το pool bar που αν δεν είχες σκάσει, σου προσέφερε σνακς όλη τη μέρα (επιστρέψαμε+2 κιλά ο καθένας τουλάχιστον 😬). Ένα βράδυ μας πρόσφεραν φαγητό στο α λα καρτ που όμως δεν είναι στο δικό μας ελληνικό γούστο μιας και οι μερίδες είναι μικροσκοπικές. Υπήρχε ένας μικρός περιορισμός στα ποτά παρόλο το all inclusive που δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Οι κυριότερες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαμε ήταν το snorkeling με εξοπλισμό που παρείχε το ξενοδοχείο δωρεάν, μια κρουαζιέρα για να δούμε δελφίνια (και είδαμε), και μια κρουαζιέρα σε ένα γειτονικό νησί. Η κατάδυση με μπουκάλες ήταν αρκετά ακριβή (600 δολάρια περίπου) και δεν την προτιμήσαμε. Όλες αξέχαστες εμπειρίες.

Το μόνο “άσχημο” που συνέβη ήταν πως εγώ την πρώτη μέρα γέμισα εξανθήματα σε όλο μου το σώμα τα οποία δεν ξέρουμε πως δημιουργήθηκαν. Υπέθεσα ότι ήταν κοριοί από το στρώμα του καναπέ όπου με πήρε ο ύπνος μόλις φτάσαμε, γιατί ο Κώστας που δε χρησιμοποίησε τον καναπέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ίσως να ήταν και τσιμπήματα από μέδουσες, δεν μπορώ να γνωρίζω. Ενημέρωσα τη ρεσεψιόν κι εκείνοι άλλαξαν άμεσα το στρώμα του καναπέ και ψέκασαν το δωμάτιο. Είχα μαζί μου πρώτες βοήθειες, και δεν αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα πέραν της έντονης φαγούρας.

Γενικά ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι, πολύ προσεγμένο στη λεπτομέρεια και ήταν κάτι που θέλαμε εφόσον ξοδέψαμε ένα σεβαστό ποσό. Σίγουρα θα οργανώσουμε ένα ταξίδι μαζί σας στο μέλλον. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι! Χαρά σε ευχαριστούμε πολύ!

Υγ: συμβουλή στους επόμενους ταξιδιώτες• μην πάρετε τίποτα μαζί σας, μόνο μαγιό και εσώρουχα 😊😊 το ξενοδοχείο παρέχει από σαγιονάρες και μπουρνούζια μέχρι κρέμα σώματος.

Υγ 2. Έχω πολλές πολλές φωτογραφίες ακόμα αλλά δεν χωράνε περισσότερες σε ένα μέιλ 😁

 

 

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This