Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Μαρία & Βασίλης

Αύγουστος 2019, Μπαλί και Σιγκαπούρη!

Για εμάς ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς όχι μόνο ήταν η πρώτη μας επίσκεψη στη μαγευτική Ασία αλλά και το ταξίδι του γάμου μας! Για αυτό και οι απαιτήσεις μας μεγάλες!

Ευτυχώς το Red Elephant δε μας διέψευσε! 7 νύχτες στο Μπαλί και 3 στη Σιγκαπούρη. Πρώτη στάση το ονειρικό Μπαλί με την απερίγραπτης ομορφιάς φύση, τους επιβλητικούς ινδουιστικούς ναούς και τους ευγενέστατους ανθρώπους! Χρώματα, γεύσεις και ξεχωριστές εικόνες τις οποίες δε συναντά κανείς σε ένα αντίστοιχο ταξίδι στην Ευρώπη. Δεν πρέπει κανείς να χάσει την επίσκεψη στο δάσος με τις μαϊμούδες και το rafting! Το μόνο που θα αλλάζαμε θα ήταν να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα λιγότερο «φορτωμένο» ώστε να απολαύσουμε περισσότερο ορισμένες στιγμές χαλάρωσης. Αδιαμφισβήτητα με αυτόν τον τρόπο είδαμε πολλά μέρη και τοπία!

Η Σιγκαπούρη σε μαγεύει με την επιβλητικότητα των κτιρίων της, του σύγχρονου τρόπου ζωής της και την πολυπολιτισμικότητά της! Ο Βοτανικός Κήπος, η China Town, το Sentosa Island, το Marina Bay και φυσικά η νυχτερινή ζωή της Σιγκαπούρης μας ενθουσίασαν!

Η επιλογή μας να επισκεφθούμε αυτούς τους προορισμούς καθώς και η συνεργασία μας με το Red Elephant μας δικαίωσε και για αυτό έχουμε επικοινωνήσει ήδη για την προετοιμασία του επόμενου ταξιδιού μας!

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This