Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Βασιλική & Θανάσης

Tαξιδέψαμε στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στο Μπαλί σε ένα ταξίδι 8 ημερών, το οποίο κερδίσαμε σε κλήρωση στην έκθεση γάμου New Life τον Ιανουάριο του 2019.

Γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το DionTours & Red Elephant για το υπέροχο δώρο και την κα. Μαρία Κιζάκη για την εξυπηρέτηση και τον χρόνο για την οργάνωση του ταξιδιού μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον τοπικό συνεργάτη του γραφείου στο Μπαλί, ο οποίος έκανε τα μέγιστα ώστε να έχουμε τέλειες εκδρομές και να δούμε πολλά αξιοθέατα. Το Μπαλί αποτελεί έναν προορισμός ζωής, μαγευτικός με ατελείωτη θέα σε πράσινο και θάλασσα. Οι ναοί απίστευτοι με πλούσια ιστορία. Εξαιρετική εμπειρία με τις μαϊμούδες στο monkey forest. Οι παραλίες του μαγευτικές, ιδίως η Padang Padang Beach, μια από της πιο γνωστές για surf. Αξίζει να επισκεφθεί κανείς καταρράκτες, να κάνει το bali swing, να περπατήσει τους ορυζώνες. Τελευταία και καλύτερη εμπειρία για τους λάτρεις του καφέ είναι να επισκεφτείτε το μέρος που φτιάχνουν τον καφέ από την εμφύτευσή του μέχρι το ψήσιμο του καφέ.

Πετάξαμε με την Fly Scoot μέσω Σιγκαπούρης, μία εξαιρετική αεροπορική εταιρεία με ευγενικό, εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό, σημαντικό κομμάτι για να έχουμε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This