Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Χριστίνα & Ηρακλής

Όταν οργανώναμε τον γάμο μας, επισκεφθήκαμε την έκθεση expo wedding. Εκεί συναντήσαμε 2 καταπληκτικές κυρίες, οι οποίες με κάποιον μαγικό τρόπο και τον απίστευτο ενθουσιασμό τους μας έπεισαν ότι αν ποτέ πηγαίναμε γαμήλιο ταξίδι, θα επιλέγαμε το γραφείο RED ELEPHANT. Έτσι γνωρίσαμε το RED ELEPHANT, το οποίο επισκεφθήκαμε όταν αποφασίσαμε να πάμε γαμήλιο ταξίδι στις ΜΑΛΔΙΒΕΣ. Το site και το προσωπικό του γραφείου αποτέλεσαν σημαντικές ενδείξεις οργάνωσης και επαγγελματισμού, καλύπτοντας τις απαιτήσεις μας και εξαλείφοντας πιθανούς ενδοιασμούς για περαιτέρω έρευνα αγοράς σε άλλα πρακτορεία. Αφού είχαμε επιλέξει τον προορισμό, τα αδιαπραγμάτευτα κριτήριά μας ήταν 2, water villa και υδροπλάνο. Με την βοήθεια της Χαράς, καταλήξαμε σε all inclusive, water villa with pool και μεταφορά με υδροπλάνο στο KURAMATHI την 1η εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2019.

Η πτήση ήταν μέσω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, το οποίο συνεπάγεται περίπου 7:30 ώρες πάνω στο αεροπλάνο. Παλεύεται; Τώρα που επιστρέψαμε, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παλεύεται, λίγο φαγητό, λίγο ταινία, λίγο παιχνίδι, λίγο μουσική, λίγο προσευχή… και προσγείωση. Αεροδρόμιο ΜΑΛΕ, υδροπλάνο, σκάφος και θερμή υποδοχή με δροσερό ρόφημα στο KURAMATHI. Η μεταφορά με υδροπλάνο και η θέα των ατολών από ψηλά αποτελεί εμπειρία που αξίζει να την ζήσει κάποιος. Η πρώτη μας φωτογραφία στο νησί ήταν ένας μικρός καρχαρίας που έκοβε βόλτες 1 μέτρο από την παραλία. Στην αρχή εντυπωσιαστήκαμε, στην συνέχεια συνηθίσαμε να πλατσουρίζουμε με καρχαρίες και σαλάχια δίπλα μας.

Δωμάτιο: water villa with pool … προσπαθήσαμε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να αποτυπώσουμε τις εντυπώσεις μας στο χαρτί, αλλά … πρέπει να το ζήσεις … αξίζει κάθε cent που δίνεις, όπως όλο το ταξίδι.

KURAMATHI: μεγάλο νησί, μεταφορά με buggy, φοβερά χρώματα, βλάστηση, μπαράκια, εστιατόρια, souvenirs, πισίνες … σίγουρα δεν βαριέσαι.

Καιρός: όταν ξεκινάει να βρέχει … βρέχει … 10 λεπτά καταιγίδα και τέλος, ο ήλιος όμως είναι τόσο δυνατός που μέσα στο επόμενο 10λεπτο έχει στεγνώσει τα πάντα, ο ήλιος θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

ALL INCLUSIVE: πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό … μεσημεριανό δεν φάγαμε ποτέ, τεράστια ποικιλία, απίστευτες γεύσεις, καθαρά, στολισμένα και απίστευτη εξυπηρέτηση. Γενικά, η οργάνωση και η εξυπηρέτηση στο νησί εκνευρίζει και τον πιο ιδιότροπο που προσπαθεί να βρει αρνητικά σχόλια και δεν μπορεί να βρει.

RASDHOO: αντίθεση και προβληματισμός, χλιδή και φτώχεια χωρίζονται από λίγο ωκεανό.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ: ωραία εμπειρία, αν είσαι τυχερός θα δεις διάφορα.

SUNSET CRUISE: φοβερά χρώματα, στη μέση του ινδικού ωκεανού, στην ευθεία τη στιγμή που ο ωκεανός καταπίνει τον ήλιο με παγωμένη σαμπάνια, γίνεσαι ρομαντικός χωρίς να το καταλάβεις.

Το ταξίδι στις ΜΑΛΔΙΒΕΣ ήταν ένα όνειρο μας που έγινε πραγματικότητα, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Η διαμονή στο KURAMATHI  άξιζε την ταλαιπωρία του μακρινού ταξιδιού και τα χρήματα που εξαφανίστηκαν.

TIPS: Το all inclusive σε καλύπτει, ώστε αν επιθυμείς να μην ξοδέψεις καθόλου χρήματα στο νησί. Το δωμάτιο παρέχει πετσέτες (καθαρίζεται 2 φορές την ημέρα), σαμπουάν, πιστολάκι, τσάντα θαλάσσης, ομπρέλα, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας (επίσης σας παρέχουν μάσκα – βατραχοπέδιλα). Πληρώνεις μια φορά στο τέλος με το check out.

Η καλύτερη επένδυση είναι τα ταξίδια.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This