Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Τάσος & Μαρία

Μαλδίβες-ΝτουμπάΪ, Αυγουστος 2019.

Γεια σας παιδιά!

Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα του Red Elephant αλλά και ιδιαίτερα τον Πέτρο που από την αρχή κατάλαβε ακριβώς τι επιθυμούσαμε και με την προσωπική του εμπειρία μας έλυσε όλες τις απορίες που είχαμε πριν ταξιδέψουμε.

Το resort που επιλέξαμε στις Μαλδίβες ήταν το Kuramathi, με μια all-inclusive water villa με πισίνα, που νομίζω πως ήταν και η τελειότερη επιλογή. Η μετάβασή μας έγινε με ταχύπλοο για άφιξη και με υδροπλάνο στην επιστροφή που είναι μια καταπληκτική (αν και λίγο ακριβή) εμπειρία γιατί σου δίνεται να δεις από ψηλά όλη την ομορφιά των νησιών.

Δυστυχώς για εμάς, μείναμε μόνο 4 μέρες εκεί και ήταν το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώσαμε όπως αποδείχθηκε.

Το νησί που βρίσκεται το resort είναι ένα από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν και αυτό κάνει τη διαμονή εκεί να μη θέλεις να τελειώσει!

Οργάνωση, εξυπηρέτηση, καθαριότητα, φαγητό (πολυυύ φαγητό και καλό), ποτό, καφές (έχει και freddo espresso παρακαλώ), πολλές δραστηριότητες και μαζί με την φυσική ομορφιά του νησιού και τα υπέροχα νερά συνέθεσαν μια κυριολεκτικά παραδεισένια διαμονή με εμπειρίες, εικόνες και στιγμές που θα μας συντροφεύουν για  πάντα!

Στην επιστροφή επιλέξαμε μια στάση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι και δεν το μετανιώσαμε. Μια φουτουριστική αλλά ασφαλής πόλη, με αρκετά αξιοθέατα, τεράστια εμπορικά, πολλά μαγαζιά να φας και να διασκεδάσεις και με ανθρώπους που είναι γενικά πολύ εξυπηρετικοί.

Το ταξίδι μας ήταν καλύτερο απ’ όσο μπορούσαμε να φανταστούμε και στο μέλλον σίγουρα θα τα ξαναπούμε για κάποιο επόμενο!

Φιλικά,

Τάσος – Μαρία

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This