Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Χρυσάνθη & Χρήστος

Μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας για τον γάμο μας χρειαζόμασταν ένα ταξίδι χαλάρωσης σε ένα μέρος όμως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το βρήκαμε στις Μαλδίβες, σε μια υπέροχη overwater villa του Anantara Veli (που μετά από πάρα πολλές επιλογές που μας έδωσε ο Πέτρος από το red elephant, μας βοήθησε να καταλήξουμε σε αυτό που μας ταίριαζε πιο πολύ!) και ζήσαμε μια ξεχωριστή εμπειρία. Κάθε λεπτό απολαμβάναμε την θέα είτε από την παραλία είτε από το δωμάτιο μας (υπέροχη εμπειρία να ανοίγεις τα παράθυρα σου και παντού να υπάρχει κρυστάλλινο νερό). Τα φαγητά υπέροχα και πολλά. Κάθε βράδυ είχαν θεματική βραδιά (Ιταλικό, Αράβικο,κτλ) και φυσικά τα τιμήσαμε όλα δεόντως.
Κάθε 5 λεπτά υπήρχε δρομολόγιο που σε μετέφερε στη διπλανή ατόλη και εκεί ανακαλύψαμε πως υπήρχε μια μοναδική παραλία, απέραντη, πεντακάθαρη, κρυστάλλινη, μοναδική! Ακούσαμε την συμβουλή του Πέτρου και κρατήσαμε μέσα μας όσες περισσότερες εικόνες μπορέσαμε από το μοναδικό θέαμα που είδαμε και την εμπειρία που βιώσαμε!
Σε ευχαριστούμε πολύ γιατί όλα ήταν τέλεια, από τα δρομολόγια που οι ανταποκρίσεις ήταν οι ιδανικότερες και δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου, από την επιλογή του ξενοδοχείου και γενικότερα για τον χρόνο που μας αφιέρωσες και για το ότι παρόλο που το ταξίδι χρονικά ήταν μεγάλο μας εξήγησες κάθε λεπτομέρεια ώστε να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και τελικά όλα μας φάνηκαν εύκολα!
Σίγουρα θα τα ξαναπούμε!

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This