Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ελευθερία & Σπύρος

ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Μετά την πραγματοποίηση του ταξιδιού μας στη Γαλλική Πολυνησία θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε το πρακτορείο σας και για την πλήρη τήρηση όσον είχαμε συμφωνήσει (και με το παραπάνω).

Το ταξίδι ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχουμε πραγματοποιήσει και σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο.

Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στη Γαλλική Πολυνησία, συναντήσαμε τον αντιπρόσωπο σας και παραλάβαμε τα βαουτσερ του ταξιδιού μας.

Με την άφιξη μας στα Bora Bora, εντυπωσιαστήκαμε αμέσως από το ξενοδοχείο που μείναμε (φυσικό τοπίο, αρχιτεκτονική, σέρβις, μπανγκαλόου, νερά κλπ). Ιδιαίτερα το μπαγκαλοου, ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε συμφωνήσει με παροχές που υπερέβησαν των προσδοκιών μας. Το μόνο που δεν ανταποκρινόταν στο επίπεδο υπηρεσιών του ξενοδοχείου ήταν η ποιότητα του βραδινού φαγητού σε όλα τα εστιατόρια του.

Αφήνοντας την μαγευτική μας διαμονή στο Bora Bora και φτάνοντας στο ξενοδοχείο στο Moorea, αμέσως αντιληφθήκαμε – κατά την υποκειμενική μας κρίση- την διαφορά του επιπέδου του ξενοδοχείου. Η τοποθεσία ήταν χειρότερη, το μπανγκαλόου λιγότερο πολυτελές και με λιγότερη ιδιωτικότητα και ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο από το μπαλκόνι μας (είχε ελάχιστο χώρο και περνούσαν σε πολύ κοντινή απόσταση τα τουριστικά πλοία), ωστόσο όταν ζητήσαμε να μας αλλάξουν μπανγκαλόου δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και μας έδωσαν αυτό που επιλέξαμε. Ακόμα, επειδή μας αρέσουν οι τιρκουάζ παραλίες (κάτι το οποίο υπήρχε παντού στο Bora Bora ενώ το Moorea είχε κατά βάσει πράσινα νερά),ψάξαμε και βρήκαμε την μόνη αντίστοιχη παραλία στο νησί, που βρισκόταν στο ξενοδοχείο Sofitel και την οποία πράγματι επισκεφτήκαμε και περάσαμε εκεί μια ολόκληρη μέρα. Από την παραμονή μας εκεί θεωρούμε ότι το Sofitel ήταν ανώτερο ξενοδοχείο του δικού μας από κάθε άποψη.

Σε αντίθεση με το Bora Bora, το Moorea προσφέρεται για εκδρομές στην ενδοχώρα, παρατήρηση του πλούσιου βυθού του (Κοραλία, διαφορά είδη ψαριών ) αλλά και να επισκεφτείς την μικρή και συμπαθητική αγορά και τα εστιατόρια εκτός των τειχών του ξενοδοχείου.

Στον τελικό μας προορισμό την Ταϊτή εκπλαγήκαμε θετικά από την πρωτεύουσα του νησιού και συγκεκριμένα από την τοπική αγορά του και πιστεύουμε ότι μια διανυκτέρευση εκεί αξίζει.

Εν κατακλείδι στο Bora Bora περάσαμε πιο όμορφα καθώς ήταν ακριβώς οι διακοπές που είχαμε ονειρευτεί, δηλαδή μαγευτικά νερά, χαλάρωση, φοβερή διαμονή και ηρεμία. Το Moorea (το οποίο είχαμε ζητήσει)  προσφέρεται για άλλου τύπου  διακοπές όπως περιγράψαμε παραπάνω. Σε εμάς ίσως ταίριαζε καλύτερα ένα άλλο νησί παρόμοιο με τα Bora Bora, βάσει των κριτηρίων μας.

Συνολικά είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που μας προσφέρατε και ελπίζουμε να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον.

Σημείωση: το να φτάσεις κανείς τόσο μακρυά προϋποθέτει πολλές πολύωρες πτήσεις. Συγκεκριμένα η εμπειρία μας με την Air New Zealand ήταν αρνητική αφού τα πόδια μας χτύπαγαν στα μπροστινά καθίσματα (λόγω ύψους)

Θα θέλαμε να προσθέσουμε ένα ακόμα σχόλιο που αφορά στην ημιδιατροφή. Δεδομένων των εξωπραγματικών τιμών (~80-100 ευρώ το άτομο) των μενού των εστιατορίων εντός και εκτός ξενοδοχείων για χαμηλής ποιότητας φαγητού (παντού το φαγητό ήταν από μέτριο έως κακό), θεωρούμε την ημιδιατροφή απαραίτητη στα προτεινόμενα πακέτα η τουλάχιστον να ενημερώνεται έκ των προτέρων ο κάθε ενδιαφερόμενος για την κατάσταση που επικρατεί με τις τιμές !

Ευχαριστούμε και πάλι για όλα,

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This