Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Γαμήλιο ταξίδι στην Γαλλική Πολυνησία

Γαμήλιο ταξίδι στην Γαλλική Πολυνησία και γενικότερα στα νησιωτικά αρχιπελάγη του Ειρηνικού Ωκεανού αποτελούν για τους περισσότερους νεόνυμφους τον γνήσιο γήινο παράδεισο. Ένα ταξίδι ζωής, μία ταξιδιωτική υπέρβαση στην άλλη άκρη του κόσμου…

 
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Όσοι ευτύχησαν να ταξιδέψουν ως εκεί επιβεβαιώνουν με τη μαρτυρία τους, με τις αξέχαστες εμπειρίες και τις ταξιδιωτικές εικόνες. Για όσους το σχεδιάζουν και το ονειρεύονται, το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι το υψηλό κόστος συμμετοχής και οι πολλές ώρες πτήσης. Ο ναύλος των αεροπορικών εισιτηρίων είναι υψηλός, είτε επιλέξετε να πετάξετε ανατολικά μέσω Ασίας & Αυστραλίας είτε δυτικά μέσω Η.Π.Α. Φυσικά για όσους ενδιαφέρεστε πραγματικά, εφόσον ξεκινήσετε νωρίς την έρευνά σας, έχουμε βρει πολλές φορές εξαιρετικές προσφορές, οι οποίες κατεβάζουν αρκετά το συνολικό κόστος. Όπως όλοι οι προορισμοί, έτσι και στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού προσφέρονται επιλογές διαμονής για όλα τα βαλάντια, οπότε το σημαντικότερο κομμάτι είναι το κόστος της μετάβασης και οι εκεί μεταφορές (είτε με μικρά αεροπλάνα, υδροπλάνα, ταχύπλοα) ανάμεσα στα νησιά.
 

Εσείς ονειρευτείτε και το ταξίδι μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This