Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ιωάννα – Ονίκ

Ταϊλάνδη, Αύγουστος 2018

 

Καλησπέρα Πέτρο,
Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε και εσένα και τα κορίτσια για την όλη οργάνωση και βοήθεια αναφορικά με το ταξίδι μας στη Ταϊλάνδη.
Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και στους 3 προορισμούς.
Τα παιδιά – ξεναγοί σας στη Μπανγκόγκ ήταν εξαιρετικά και περάσαμε σούπερ και τις δύο ημέρες που συμμετείχαμε στις εκδρομές τους μαζί με άλλους Έλληνες.
Εκεί που θέλω να σταθώ σαν feedback / πρόταση για εσάς για μελλοντικούς ταξιδιώτες στο Πουκέτ είναι το ξενοδοχείο The Slate το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προτείνετε και να χρησιμοποιείται και αν ξανά πάτε εκεί να μείνετε να το δείτε και μόνοι σας. Απλά εξαιρετικό, ασύλληπτες εγκαταστάσεις από άκρη σε άκρη σε μια τεράστια έκταση μέσα στη φύση, απίστευτη ευγένεια και εξυπηρέτηση, 4 εστιατόρια το ένα καλύτερο από το άλλο υψηλών προδιαγραφών, τρομερά δωμάτια όπου και το απλό που μείναμε ήταν το καλύτερο “απλό” που έχουμε μείνει ποτέ. Overall ο ορισμός του value for money. Αναφορικά με τις δύο εκδρομές για PhiPhi και James Bond οδικώς θέλαμε μόνο 40′ και 30′ αντιστοίχως και άρα δεν ήταν καθόλου πρόβλημα οι αποστάσεις. Μόνο για τη βόλτα στη Πατόνγκ, όπου και αυτό το κανονίσαμε στην επιστροφή από τα PhiPhi μας άφησαν εκεί και γυρίσαμε το βράδυ με ταξί (κόστος 900-1000BTH).
Τέλος όσον αφορά το Santhiya απλά φοβερό!!! Εξαιρετική εμπειρία το να μένεις μέσα στη φύση και σε αυτές τις φοβερές εγκαταστάσεις όλες από ξύλο.
Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Φιλικά,
Ονικ και Ιωάννα

 

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This