Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης
Product Manager
"“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.”"
Λίγα λόγια για εμένα

Πόσο τυχερός μπορείς να είσαι όταν έχεις ένα επάγγελμα, το οποίο δεν το βλέπεις απλά ως …. επάγγελμα. Είμαι από αυτούς τους ‘’τυχερούς’’ που ξυπνούν κάθε πρωί να πάνε για δουλειά και έχουν το χαμόγελο στα χείλη. Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, είχα την ευτυχία να δω διαφορετικές κουλτούρες, συμπεριφορές, υπέροχα μέρη και να ‘’ανοίξει’’ το μυαλό μου.

 

Αγαπημένη μου ήπειρος η Ευρώπη, η οποία έχει κρυμμένα μαργαριτάρια τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό. Ξέρετε πολλές φορές κλέβουν τη δόξα οι μεγαλουπόλεις όπως το Παρίσι και το Λονδίνο. Μαζί όμως θα ανακαλύψουμε εκτός από τα συνηθισμένα και όλα τα κρυμμένα μαργαριτάρια της Ευρώπης. So think out of the Box και σας περιμένω !!

Αγαπημένοι μου προορισμοί

Είμαι ερωτευμένος με τη Γαλλία και τις επαρχίες της όπως η Αλσατία, επίσης λατρεύω την Κοστιέρα Αμαλφιτάνα και την Τοσκάνη στην Ιταλία, αλλά πραγματικά αυτό που κόβει την ανάσα στην Ευρώπη είναι η Φλογερή Ανδαλουσία στην Ισπανία.

Επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο


    Pin It on Pinterest

    Share This