Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Βασίλης Καλαθάς
CEO
"Ταξίδεψε σήμερα..."
Λίγα λόγια για εμένα

Τα ταξίδια είναι το πάθος μου. Νοιώθω τυχερός που κατάφερα να κάνω το πάθος μου καθημερινή μου απασχόληση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και ο επαγγελματισμός είναι τα βασικά μου χαρίσματα. Σήμερα είμαι υπεύθυνος για την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι το κάθε μέλος της ομάδας μας να δίνει την ψυχή του σ’ αυτό που κάνει. Να σας κρατάμε δηλαδή ευχαριστημένους με επαγγελματική συμπεριφορά και ενημέρωση και πάντα με υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και να φτιάξουμε παρέα το δικό σας επόμενο αξέχαστο ταξίδι!

Αγαπημένοι μου προορισμοί

Η αγαπημένη μου ήπειρος παραμένει η Ευρώπη. Μετά από πολλά ταξίδια και αμέτρητες πόλεις, ακόμη βρίσκω νέα μέρη και γωνιές προς εξερεύνηση. Η γηραιά ήπειρος δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει… Από τον υπόλοιπο κόσμο μου αρέσει η φιλοξενία της Ασίας και η κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής.

Επικοινωνήστε με τον Βασίλη


    Pin It on Pinterest

    Share This