Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Μαλαισία


Από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Νοτιανατολικής Ασίας, η εξωτική Μαλαισία αποτελεί τη χώρα των εκπλήξεων. Μοναδικές φυσικές ομορφιές, ενδιαφέροντες πολιτισμοί, κατάφυτες ορεινές περιοχές που καταλήγουν σε αμμώδεις παραλίες με τροπικά φυτά, είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που μαγεύουν τους επισκέπτες. Στις πόλεις εντυπωσιάζει η αντίθεση ανάμεσα στα παλιά θρησκευτικά παραδοσιακά κτίρια και στα κτίρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Στα χωριά της Μαλαισίας, οι παραδοσιακές εικόνες συναρπάζουν: Ορεινά χωριά με ξύλινα σπίτια και παραθαλάσσια με σπιτάκια ψαράδων χτισμένα πάνω στη θάλασσα. Επιτυχημένες παρεμβάσεις των ντόπιων και μαζί η μαγεία της φύσης που συγκλονίζει!

“I highly recommend a few nights in Kuala Lumpur, a vibrant city stretching from the gleaming Petronas Towers to the low flying palms trees of Masjid Jamek Mosque. There are many regions of Peninsula Malaysia to include, and I would start with the cool hill station of Cameron Islands which has jungle walks, tea plantations and gorgeous spicy India food. ”

one of our Far East Experts


Αξίζει να δείτε & δοκιμάσετεΕξωτικό νησί Λαγκάουι
Η περίφημη Sky Bridge του νησιού κόβει την ανάσα για όσους την περπατήσουν σε ύψος των 700 μέτρων πάνω από την θάλασσα με μοναδική θέα την τροπική βλάστηση του νησιού

Εθνικό πάρκο Taman Negara
Το κορυφαίο εθνικό πάρκο της χώρας είναι από τα αρχαιότερα τροπικά δάση του κόσμου και προσφέρει μοναδικά υπέργεια μονοπάτια που διαρκούν από 1 ώρα έως και ολόκληρη την εβδομάδα.

Ανεβαίνοντας στο Mount Kinabalu
Κοιτώντας κάτω το Βόρνεο από την κορυφή του υψηλότερου βουνού Ν.Α Ασίας.

Εθνικό πάρκο Gunung Mulu
Υπόγειες σπηλιές, τροπική βλάστηση και πανίδα και εικόνες των ασβεστολιθικών κορυφών θα σας μείνουν αξέχαστες.

Longhouses στο Sarawak
Η διαμονή σε μεγάλα κοινόβια (σπίτι για τα μέλη των ιθαγενών) στα απομακρυσμένα σημεία του Βόρνεο είναι μία μοναδική εμπειρία.

Καταδύσεις στο Pulau Sipadan
Το εξαιρετικό νησί προσφέρει ανεπανάληπτες υποβρύχιες εικόνες και εμπειρίες, όπως το κολύμπι με θαλάσσιες χελώνες και καρχαρίες.


Γιατί να επιλέξετε τον προορισμό• Συνδυάζει πολιτιστικό ενδιαφέρον με υπέροχη φύση, αλλά και ξεκούραση με εξαιρετικές παραλίες
• Σαφάρι σε μοναδικά εθνικά πάρκα
• Τοπική κουζίνα
• Πλούσια αγορά για όλα τα βαλάντια
• Φιλικοί άνθρωποι και εντυπωσιακά τοπικά φεστιβάλ και έθιμα
• Χαμηλό κόστος τοπικών υπηρεσιών

Χάρτης
Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Μαλαισία

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This