Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Νέα Ζηλανδία


Kiwis – όπως αποκαλούν τους κατοίκους της – δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους που έχουν γεννηθεί στη “Godzone” (όπως την αποκαλούν), δηλαδή στη χώρα του Θεού! Κάθε χρόνο η Νέα Ζηλανδία φιγουράρει στις λίστες με τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου και δεν θα βρεις κάποιον που ταξίδεψε μέχρι εκεί και να μην αγάπησε το μέρος. Χώρα εκπληκτικής και πολυποίκιλης ομορφιάς! Η “Γη του Μακρινού Σύννεφου” στην γλώσσα των ιθαγενών Μαορί. Εντυπωσιακές βουνοκορφές και φιόρδ, κρυστάλλινες λίμνες και ποτάμια, ηφαιστειογενή στοιχεία καθώς και ηλιόλουστες παραλίες, συνθέτουν την ιδιαίτερη και εντυπωσιακή Νέα Ζηλανδία.

Για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής, ανακαλύψτε τα βουνά, τους παγετώνες και τους αμπελώνες της Νέας Ζηλανδίας…

“New Zealand has always rated favourably with the British clientele and it is not surprising as my several visits has demonstrated that although the scenic New Zealand is just as charming as before, the choice of lodges, restaurants, activities has improved greatly.” … one of our Australasia Experts


Dare to Dream...Αξίζει να δείτε


Η Νέα Ζηλανδία αποτελείται από δύο μεγάλα νησιά (το Βόρειο νησί και το Νότιο νησί) και από άλλα μικρότερα όπως το νησί Στιούαρτ, τα νησιά Τσάταμ. Ένας τόπος για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς καθώς και ένας ιδανικός τόπος για τους λάτρεις του surf και των έντονων σπορ. Πόλεις όπως το Όκλαντ γνωστό και ως “City of Sails” για τα εκατοντάδες γιώτ που αράζουν στο λιμάνι του, το Ουέλινγκτον, την πρωτεύουσα και αποκαλούμενη “Windy City”, το γεμάτο ζωή Κράισττσέρτς, τα νησιά Στιούαρτ και τα νησιά Τσάταμ, κάνουν την Νέα Ζηλανδία έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τόπους που θα μπορούσε να διαλέξει κάποιος επισκέπτης. Το πάρκο Aoraki Mount Cook National Park προσφέρε μια ευκαιρία για hiking στις πιο εντυπωσιακές βουνοκορφές. Το πάρκο Abel Tasman National Park που φημίζεται για το kayaking θα σας εντυπωσιάσει.

Northland – Βόρειο Νησί: Επαρχία των Μαορί, που χωρίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό από την Τασμανική Θάλασσα. Βασικός παραθεριστικός τόπος των Kiwis, οι οποίοι τον αποκαλούν “Βορράς χωρίς χειμώνα” λόγω του ήπιου καιρού, των αμπελώνων και των υπέροχων παραλιών.

Κεντρικό Νότιο Νησί: Το κεντρικό κομμάτι του Νότιου Νησιού είναι από τα εντυπωσιακότερα τοπία της χώρας, με απέραντα βοσκοτόπια, πυκνά δάση και ιστορία γεμάτη με μύθους κατορθωμάτων των ντόπιων.

Οι Παγετώνες: Μπορείτε να ανακαλύψετε τους εντυπωσιακούς και απότομους παγετώνες Fox και Franz Josef με πεζοπορία, ορειβασία πάγου ή με μοναδική πτήση με ελικόπτερο.


Χάρτης

Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Pin It on Pinterest

    Share This