Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Δήμητρα & Γιώργος

Επιστρέψαμε από το ταξίδι μέλιτός μας στη Λατινική Αμερική και περάσαμε υπέροχα. Η εμπειρία ήταν φανταστική. Σας γράφουμε, για να σας ευχαριστήσουμε όλους πάρα πολύ για την άψογη οργάνωση και την άνεση που μας προσφέρατε, μέσα από την συνεργασία μας. Σίγουρα θα σας προτιμούσαμε ξανά στο μέλλον, εφόσον ταξιδέψουμε στη Λατινική Αμερική (ή και σε άλλον μακρινό – δύσκολο προορισμό) και βεβαίως θα σας συστήσουμε σε όποιον ενδιαφέρεται. Μας άρεσε τόσο η Λατινική Αμερική, που είπαμε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε, ίσως την επόμενη φορά στη Χιλή, στο Περού ή σε άλλη χώρα.

Όσον αφορά στην εμπειρία μας με τα πρακτορεία:

Όλα κύλησαν ομαλά, οι άνθρωποι των συνεργαζόμενων μ’ εσάς πρακτορείων ήταν εξαιρετικά συνεπείς στα ραντεβού τους (με εξαίρεση μία 20λεπτη καθυστέρηση, λόγω μπερδέματος με τα ξενοδοχεία), οι ξεναγήσεις ήταν πολύ καλές (με εξαίρεση την πρώτη στο Ρίο, καθώς ακόμα και για τα βασικά αναγκαζόμασταν να ρωτάμε την ξεναγό) και από αυτές απολαύσαμε περισσότερο, όπως είναι φυσικό, όσες ήταν ιδιωτικές ή με πολύ λίγα άτομα, λόγω της δυνατότητας αμεσότερης επαφής με τον/την ξεναγό. Ακόμα και όταν έτυχε ένα απρόοπτο και συγκεκριμένα όταν ένα βαν που μας μετέφερε ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου (τα αντανακλαστικά οδηγού και ξεναγού, ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας όλων μας, δεν ήταν τα βέλτιστα), λόγω μηχανικής βλάβης, μας παρέλαβε άλλο βαν μέσα σε λίγα λεπτά. Επίσης, κάτι ακόμα, που ενδεχομένως να μπορούσε να είχε οργανωθεί διαφορετικά από το συνεργαζόμενο πρακτορείο, ήταν όταν το πούλμαν που μας μετέφερε στην Πούντα ντελ Έστε (Μοντεβιδέο) παρέλαβε 25 άτομα από τα ξενοδοχεία και εμείς που είχαμε μπει σε αυτό από τους πρώτους ήμασταν 1:30 ώρα μέσα στο πούλμαν, χωρίς να έχουμε ξεκινήσει για τον προορισμό μας. Παρ’ όλα αυτά, απολαύσαμε (όλα) τα στενά του Μοντεβιδέο και η ξεναγός, δίχως να έχει θιχτεί το θέμα, απολογήθηκε. Τέλος, δεν θα συνιστούσαμε το ταξίδι με πλοίο από το Μπουένος Άιρες στο Μοντεβιδέο (το οποίο, βέβαια, εμείς επιλέξαμε). Αντί για πιο ξεκούραστο, ήταν το πιο κουραστικό απ’ όλα. Είχαμε 7 πτήσεις σε σχεδόν 20 ημέρες, αλλά το ταξίδι με το πλοίο, τελικά ήταν το πιο κουραστικό (ακόμα και για Έλληνες…), εξαιτίας των πολύ μεγάλων αναμονών για ελέγχους και φυσικά της ταλαιπωρίας με την αλλαγή των εισιτηρίων μας (αναμονή 1 ώρας στο Μπουένος Άιρες για έλεγχο, με εκατοντάδες άτομα σ’ έναν κλειστό χώρο, που έμοιαζε με υπόγειο).

Γενικά:

Πρόκειται για εμπειρία ζωής, την οποία αξίζει κάποιος να βιώσει, ειδικά αν το μυαλό είναι ”ανοιχτό” και τολμά. Όλα είναι διαφορετικά, ακόμα και από πόλη σε πόλη, ένας άλλος κόσμος, κυρίως στη Βραζιλία (όπου αν δεν μιλάς πορτογαλικά, μαθαίνεις νοηματική). Εκτός του πρακτορείου, πήγαμε ιδιωτική (έτυχε) εκδρομή στη φαβέλα Ροσίνια, μέσω του ξενοδοχείου μας στο Ρίο. Οι εικόνες ήταν ανεπανάληπτες. Αν, ωστόσο, δεν είχαμε δει αρκετά βιντεάκια για το πώς είναι, ίσως ο φόβος να μας εμπόδιζε. Στην ίδια εκδρομή πήγαμε και στο εθνικό πάρκο, όπου επίσης ήταν μοναδικά (ταΐσαμε μαϊμούδες). Επιπλέον, στο Ρίο πήγαμε σε παιχνίδι ποδοσφαίρου (μέσω πρακτορείου που συνεργάζεστε) και συγκεκριμένα της Μποταφόγκο. Αξέχαστη εμπειρία και αυτή. Και φυσικά… πλατσουρίσαμε στην Κόπακαμπάνα. Στο Σάο Πάολο, που καμία σχέση δεν έχει με το Ρίο (παρεμπιπτόντως, το Ρίο είναι κορυφαίος προορισμός, μια κατηγορία μόνο του), συναντήσαμε επίσης έναν άλλον κόσμο. Εκεί έκανα τα γενέθλιά μου. Την ίδια μέρα πήγαμε σε μαγαζί με σάμπα, ευτυχώς όχι τουριστικό. Στο Μοντεβιδέο, όπου στα προάστιά του συναντάς περισσότερες αγελάδες, παρά ανθρώπους, οι ρυθμοί ήταν πολύ χαλαροί, η πόλη είναι μικρή και ο κόσμος λίγος. Πανάκριβη χώρα η Ουρουγουάη, με το δικό της ενδιαφέρον. Το Μπουένος Άιρες μας μάγεψε, απίθανη πόλη, γεμάτη.

Ευχαριστούμε και πάλι

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This