Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Β. Αμερική

Από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό Ωκεανό, η απίστευτη περιοχή της Βόρειας Αμερικής προσφέρει ανεπανάληπτα τοπία, κοσμοπολίτικες πόλεις και φυσικό πλούτο άγριας πανίδας της Αλάσκα - από τις πολικές αρκούδες έως τις όρκες.

Εξερευνήστε

SALE

Love Florida

Μαϊάμι

07-12

Ημέρες

Κοσμοπολίτικες παραλίες, ξέφρενες νύχτες, αρ ντεκό κτίρια και φοινικόδεντρα, θεματικά πάρκα και κρουαζιέρες σε τροπικά νησιά. Η ηλιόλουστη Φλόριντα σας περιμένει…


SALE

Το μεγάλο μήλο

Νέα Υόρκη

06-12

Ημέρες

Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε μαζί μας τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική μεγαλούπολη των ΗΠΑ.


SALE

Οι συμμορίες της Νέα Υόρκης και η Άγρια Δύση

Η.Π.Α

06-21

Ημέρες

Από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό Ωκεανό, οι Η.Π.Α προσφέρουν ανεπανάληπτα τοπία, κοσμοπολίτικες πόλεις και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


SALE

Καζίνο και Γκραντ Κάνυον

Λας Βέγκας

06-10

Ημέρες

Όσες φορές και να το έχετε δει στην τηλεόραση, τίποτε δε συγκρίνετε με την πρώτη όψη του Λας Βέγκας και του εξωπραγματικού skyline της πόλης.


SALE

Γκρίζλις και Όρκες

Καναδάς

08-15

DAYS

Κοσμοπολίτικες πόλεις, εκπληκτικοί εθνικοί δριμοί, καταρράκτες Νιαγάρα, υπέρχα φιορδ. Μία χώρα άγριας ομορφιάς: Καναδάς!


SALE

Η εξωτική γοητεία του Ειρηνικού

Χαβάη

08-15

Ημέρες

Αλόχα! Οι άνθρωποι των νησιών της Χαβάη σας χαιρετούν και θέλουν να μοιραστούν τα νησιά τους μαζί σας… Ο εξωτικός παράδεισος σας περιμένει!


Pin It on Pinterest

Share This