Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Μαρία & Δημήτρης

Πανόραμα ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Λος Άνζτελες, Λας Βέγκας, Μαϊάμι), Νοέμβριος

Καλησπέρα Χαρά,

παρακάτω σας στέλνουμε τις εντυπώσεις μας από το γαμήλιο ταξίδι μας στην Αμερική…

Νέα Υόρκη: η τοποθεσία του ξενοδοχείου πάρα πολύ καλή, μέσα στο κέντρο του πανικού. Το δωμάτιο ήταν μικρό θα έλεγα, δηλαδή ίσα ίσα ανοιξαμε τις δύο βαλίτσες. Παρόλα αυτά ήταν αρκετά καθαρό και αυτό είναι για μας προτεραιότητα. Το προσωπικό ήταν οκ με εξαίρεση μια υπάλληλο όπως σου είπα και στο τηλ που αρνήθηκε να καλέσει για το shuttle bus. Καλέσαμε εμείς από το τηλ του ξενοδοχείου εννοείται χωρίς επιβάρυνση. Όσον αφορά την πόλη ήταν απλά τοπ. Φοβερά κτίρια, 24/7 μαγαζιά ανοιχτά, ευγενικός κόσμος και πραγματικά είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν 2-3 μέρες ακόμα.

-Λος Αντζελες: πιο χωριό. 😉 ωραίος καιρός, λίγο διαφορετικός κόσμος (πολλοί ισπανόφωνοι), άλλο κλίμα πιο εξωτικό θα έλεγα με φοίνικες και πράσινο. Το ξενοδοχείο πάρα πολύ καλο, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ιδιαίτερο στυλ, πολύ καλή εξυπηρέτηση, τεράστιο δωμάτιο και καθαρό. Χόλιγουντ ήταν απλά ένας δρόμος με αστέρια κάτω, όχι αυτό που έχουμε  όλοι στο μυαλό μας για το χόλιγουντ. περίεργος κόσμος(όχι απαραίτητα κακό αυτό) πλανόδιοι ”freaks” άλλοι ντυμένοι με στολές του σινεμά και το κόκινο χαλί. ωραία εμπειρία παρόλα αυτά αξίζει εννοείται επίσκεψη απλά όταν πέφτει το σκοτάδι τα πράγματα ζορίζουν λίγο οπότε καλύτερα να το επισκεφθεί κάποιος μέρα. universal studios τοπ αξίζει τα λεφτά του.φοβερό μέρος. Venice beach το αγαπημένο μου,  τοπ και αυτό, μ’ έκανε εντύπωση βέβαια το γεγονός ότι έχει πάρα πολλούς άστεγους. Beverly hills τρομερά επίσης.

Λας Βέγκας: ΣΟΚ. ΣΟΚ. τρομερά ξενοδοχεία χλιδάτα απλά ΣΟΚ. Χτίσανε ένα χρυσορυχείο μέσα στην έρημο. Στο λας βεγκας μόνο μπαίνουν λεφτά δεν βγαίνουν ποτέ. Για το aria δεν θα πω τίποτα γιατή έτσι κι αλλιώς ήταν ΤΡΟΜΕΡΟ. Πολύ ωραία show ωραία clubs και αρκετά ακριβό.

Μαϊάμι: πολύ ζεστό με φοβερή υγρασία ένα σοκ το πάθαμε η αλήθεια είναι. Ωραία μέρη πολλοί ισπανόφωνοι επίσης (πιο αγενείς και αδιάφοροι). Επίσης δεν είναι αυτό που περιμέναμε παρόλα αυτά ωραία εμπειρία κι αυτό. Θα προτιμούσαμε να μην πηγαίναμε και να μοιράζαμε τις μέρες σε Νέα Υόρκη και Βέγκας. τα σπίτια των πλουσίων αξιοθαύμαστα επίσης τροπικά τοπία. το ξενοδοχείο ήταν καθαρό απλά το δωμάτιο αρκετά σκοτεινό. Δεν είχε επαρκή φωτισμό δηλαδή. Πιο ρομαντικό ας πούμε. το προσωπικό ευγενικό και συνενοήσιμο.

στα έγραψα αρκετά περιεκτικά αλλιώς θα πρέπει να γράφω δύο μέρες. στα βάζω με σειρά με πρώτο το καλύτερο – Νέα Υόρκη, Βέγκας, Λος Αντζελες, Μαιαμι.

Εμπειρία ζωής, ταξίδι-σεμινάριο το λέω εγώ. Ήδη προγραμματίζουμε την επόμενη επίσκεψή μας σε Νεα Υόρκη. 😉

 

ευχαριστούμε για όλα!

με εκτίμηση

Δημήτρης-Μαρία

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This