Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

RED ELEPHANT

Η εταιρία μας


Η εταιρεία Red Elephant (μέλος της DIONTOURS N.G.) αποτελεί τουριστικό οργανισμό που δραστηριοποιείται σε εξωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο με ατομικές και οργανωμένες εκδρομές.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διοργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων βασίζεται στην προσφορά υψηλών ποιοτικά υπηρεσιών με προσωπικές πινελιές που κάνουν τη διαφορά στο ταξίδι σας. Κατανοούμε τη σημασία της προσοχής στην κάθε λεπτομέρεια και ταυτόχρονα ενδιαφερόμαστε για τις χώρες υποδοχής να είναι ασφαλείς και ο σεβασμός των ντόπιων πληθυσμών με αρχέγονες παραδόσεις και ήθη αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού με το Red Elephant.

Με πάθος και αφοσίωση ετοιμάσαμε πλούσιο συνδυασμό προορισμών και ξενοδοχείων, προσαρμοσμένο σε κάθε επιθυμία και χωρίς να ξεχνούμε ότι το καλύτερο δεν είναι απαραίτητο και το ακριβότερο.

Η ομάδα του Red Elephant αφοσιώνεται στο να σας εμπνεύσει και να σας προσφέρει διακοπές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας – διακοπές των ονείρων σας. Συνεχώς εξερευνούμε κάθε προορισμό για να βρούμε τα πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια βελτιώνοντας με την υποστήριξη των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων και ξεναγών την κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κάθε ταξιδιώτης είναι μοναδικός όσο και ο προορισμός. Είτε επιλέξετε την απόλυτη πολυτέλεια ή την αυθεντική γοητεία, είμαστε αφοσιωμένοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε τις τέλειες διακοπές για εσάς.

Όποτε και να επιλέξετε να ταξιδέψετε, είτε σε 14 μήνες από σήμερα είτε μόλις σε μία εβδομάδα, αφήστε την εμπειρία μας να σας ταξιδέψει…

Pin It on Pinterest

Share This