Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Είδος Ταξιδιού


Η ομάδα του Red Elephant προσφέρει έναν κόσμο εμπειριών και διακοπών για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις – επίσης κατανοούμε ότι σημαντικό στοιχείο είναι το ΠΩΣ ταξιδεύει κάποιος και όχι μόνο ΠΟΥ.

 

Μερικά από τα πιο γνωστά είδη ταξιδίων που προσφέρουμε αναφέρονται παρακάτω:

 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Ινδονησία - Φλόρες

 

Η πολυετής εμπειρία μας μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά προγράμματα για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις σε πάνω από 50 χώρες από Ανατολή σε Δύση και από Βορρά σε Νότο.

 

Οτιδήποτε κι αν θέλετε και οπουδήποτε θέλετε να ταξιδέψετε, η ομάδα του Red Elephant θα διαμορφώσει το ταξίδι σας έτσι ώστε να συμβαδίζει με τα ατομικά σας σχέδια. Μπορούμε να φτιάξουμε το ταξίδι σας από την αρχή ή να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πολλά έτοιμα προγράμματα, τα οποία μπορείτε να δείτε εντός της ιστοσελίδας και των εντύπων μας.

 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Νησί του Πάσχα

 

Χρησιμοποιώντας σωστά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, η ομάδα του Red Elephant σας προτείνει οργανωμένες αναχωρήσεις τουριστικών γκρουπ σ’ όλον τον κόσμο.

 

Ψάξτε στην επιλογή των οργανωμένων ταξιδίων και ενημερωθείτε για τις προτεινόμενες εκδρομές. Παρακαλώ να επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες.

 

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

 

Βιετνάμ - Κόλπος Χα Λονγκ

 

Η κρουαζιέρα είναι μία μοναδική εμπειρία διακοπών. Σχετικά με τους άλλους τρόπους διακοπών οι κρουαζιέρες συνδυάζουν τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, πολλαπλούς προορισμούς και άριστες υπηρεσίες.Έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες και να μεταφερθείτε στις κρυμμένες γωνιές της ιστορίας, του πολιτισμού και της φύσης του κάθε τόπου που θα δείτε. Θα ανακαλύψετε γραφικά νησιά, κοσμοπολίτικα λιμάνια και ιστορικά αξιοθέατα.

 

Χαρείτε το κάλεσμα του απέραντου γαλάζιου, αφήστε τις αισθήσεις σας ν’ απολαύσουν το μπλε χρώμα του ωκεανού, τη μοναδική μυρωδιά της θάλασσας και τον ρυθμικό ήχο των κυμάτων.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Κίνα - Ταϊβάν

 

Ο απαιτητικός τομέας των επαγγελματικών ταξιδιών αποτελεί ξεχωριστό τμήμα για την εταιρεία μας. Το τμήμα επαγγελματικού ταξιδίου προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στις εταιρείες-πελάτες μας.

 

Το εξιδικευμένο τμήμα του Red Elephant αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία τους εταιρικούς λογαριασμούς, οργανώνοντας σε κάθε λεπτομέρεια τα επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

 

Αναλαμβάνει κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, αυτοκινήτων και άλλων υπηρεσιών. Διαθέτουμε βάση δεδομένων με το ταξιδιωτικό προφίλ των στελεχών των εταιρικών μας πελατών, καθώς και της πολιτικής ταξιδιού της εταιρείας-πελάτη μας, τα οποία εξασφαλίζουν ταχύτητα στην επικοινωνία και εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών με βάση τις προτιμήσεις/προδιαγραφές τους. Αξιολογεί την πολιτική ταξιδίου της εταιρείας και προτείνει τυχών αλλαγές/ βελτιώσεις για μείωση του συνολικού ετήσιου ταξιδιωτικού κόστους για την εταιρεία.

 

ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

 

Νεπάλ - Αναπούρνα

 

Απολαύστε τα φυσικά θαύματα του κόσμου με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο που συναντάμε μόνο σε αντίστοιχα ντοκιμαντέρ. Σαφάρι στην Κένυα, καταδύσεις με λευκούς καρχαρίες στη Ν. Αφρική, κατάβαση ποταμού στα Ιμαλάια, περιήγηση στη ζούγκλα του Αμαζονίου ή ορειβασία στις υψηλότερες κορυφές του κόσμου…

 

Τα περισσότερα μέρη του κόσμου προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις με την υποστήριξη έμπειρων οδηγών και τοπικών ξεναγών. Όσοι αγαπάτε την περιπέτεια και θέλετε να νιώσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη γνωρίζοντας άγνωστες γωνιές και αρχέγονες φυλές του κόσμου, τότε πρέπει να επιλέξετε κάποια από τα μοναδικά μας ταξίδια περιπέτειας. Τα γκρουπ είναι συνήθως μικρά με συνολικό αριθμό συμμετεχόντων να κυμαίνεται από 8 έως 16 άτομα. Η διαμονή ποικίλει από πολυτελείς βίλες ή τέντες στους εθνικούς δριμούς/ ερήμους, απλά καταφύγια/ γιούρτες και σκηνές. Όποιο τρόπο ταξιδιού και να επιλέξετε οι παραπάνω γεωγραφικές αποστολές προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Πως να χτίσετε το δικό σας μοναδικό ταξίδι

 

Βήμα 1

 

Εάν ψάχνετε για έμπνευση, πληροφορία ή συμβουλή απλά επικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους στο 2310 256555 & 210 3230555.

 

Βήμα 2

 

Έχοντας κατά νου τη λίστα των επιθυμητών σας προορισμών. θα χρησιμποποιήσουμε την τουριστική μας γνώση και εμπειρία να χτίσουμε τις ιδανικές διακοπές, παρουσιάζοντας λεπτομερές πρόγραμμα με καθημερινές δραστηριότητες, την τελική τιμή των προσφερόμενων υπηρεσιών με βάση την επιλεγμένη διαμονή, μετάβαση και πολιτιστικές εμπειρίες/ξεναγήσεις.

 

Βήμα 3

 

Εφόσον επιβεβαιώσετε με κράτηση και προκαταβολή ότι η προσφορά μας είναι αρεστή, μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα και την τιμή και να ολοκληρωθεί επιτυχώς η κράτηση. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναμένετε το ταξίδι των ονείρων σας.

Pin It on Pinterest

Share This