Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Κεντρική & Λατινική Αμερική

Η Κεντρική & Λατινική Αμερική είναι ευλογημένες με μερικά από τα καλύτερα φυσικά και τεχνητά θαύματα του κόσμου. Από τις ψηλές, χιονισμένες βουνοκορυφές των περουβιανών Άνδεων, το μοναδικό φυσικό καταφύγιο των νησιών Γκαλάπαγκος, τις αυτόχθονες φυλές του Αμαζονίου, τα παγόβουνα της Παταγονίας, το δρόμο των Μάγιας, τα μαγευτικά νησιά της Καραϊβικής, αυτή η γωνιά της γης συνεχίζει να εμπνέει, να γοητεύει και να συναρπάζει τους ταξιδιώτες.

Εξερευνήστε

SALE

Ηφαίστεια και Μάγιας

Γουατεμάλα

08-15

Ημέρες

Αρχαίολογικοί χώροι, αποικιακά κτίρια, λίμνες & ηφαίστεια, πολύχρωμες αγορές… Η Γουατεμάλα αποτελεί την καρδιά του κόσμου των Μάγια!


SALE

Τεκίλα, Πυραμίδες και Υπέροχες παραλίες

Μεξικό

08-15

Ημέρες

Αρχαίοι πολιτισμοί, πυραμίδες, αποικιακά κτίρια, ζούγκλες, εκπληκτικές παραλίες, πικάντικη κουζίνα, τεκίλα, συναρπαστικοί ρυθμοί. Viva Mexico!


SALE

Ίνκας, Αμαζόνιος και Ιερή Κοιλάδα

Περού

08-21

Ημέρες

Πολιτισμός Ίνκας και Ιερή κοιλάδα, ζούγκλα του Αμαζονίου, τα πλωτά νησιά Ούρος, τα μικρά Γκαλάπαγκος, οι γραμμές Νάζκα, το φαράγγι Κόλκα. Vamos Peru!


SALE

Τανγκό, Ποδόσφαιρο και Παγετώνες

Αργεντινή

08-21

Ημέρες

Χώρα των άκρων. Από τους παγετώνες της Παταγονία και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Ιγκουασού μέχρι το χρώμα και τον πολιτισμό του Μπουένος Άιρες


SALE

Copacabana, Καρναβάλι και Καποέιρα

Βραζιλία

08-21

Ημέρες

Αν αναζητάτε έναν εξωτικό προορισμό που θα σας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, τότε τον βρήκατε: Βραζιλία.


SALE

Λάβα, βατράχια και τροπική περιπέτεια

Κόστα Ρίκα

08-15

Ημέρες

Γνωστή ως η “Πλούσια Ακτή”, η Κόστα Ρλικα προσφέρει υπέροχα τροπικά δάση, ποταμούς, άγριες παραλίες και μαγευτικά ηφαίστεια.


SALE

Μαγευτική ζούγκλα και υπέροχος βυθός

Βενεζουέλα

08-15

Ημέρες

Η Βενεζουέλα θα σας αφήσει άφωνους με την μεγαλοπρέπεια της φύσης και την ομορφιά των ακτών και του υποθαλάσσιου βυθού.


Pin It on Pinterest

Share This