Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Top 10 Γαμήλια Ταξίδια

Η προετοιμασία ενός γαμήλιου πακέτου είναι πάντα πολύ σημαντική για μας. Αφιερώνουμε αρχικά χρόνο να γνωριστούμε μαζί σας, να μάθουμε την περίοδο που σχεδιάζετε να ταξιδέψετε και κυρίως να ακούσουμε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Εξετάζουμε διάφορες γεωγραφικές ζώνες και μαθαίνουμε περισσότερα στοιχεία για τους πιθανούς προορισμούς. Πολλοί από εσάς αναζητάτε μία παραδεισένια παραλία με υπέροχη θάλασσα για χαλάρωση και πρώτης τάξεως υπηρεσίες. Άλλοι θέλετε να κάνετε εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως σάφαρι, να κολυμπήσετε με δελφίνια, να κάνετε πεζοπορία σε ηφαίστειο ή rafting μέσω τροπικής ζούγκλας. Ο πολιτισμικός και λαογραφικός τουρισμός είναι επίσης πολύ σημαντικοί για μας. Η επαφή με τις τοπικές κουλτούρες, τα έθιμα και οι παραδόσεις, ένα παραδοσιακό γεύμα ή μία θεατρική παράσταση αποτελούν βασικές επιδιώξεις με τη βοήθεια των τοπικών μας ξεναγών, όλοι τους άριστοι γνώστες του προορισμού. Όλοι οι πιθανοί προορισμοί σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα την ταξιδιωτική σας εμπειρία και το επιθυμητό οικονομικό πακέτο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς νεόνυμφων ζευγαριών με βάση τη δική μας εμπειρία.

1. Μαλδίβες

2. Μπαλί

3. Ταϊλάνδη

4. Νέα Υόρκη & Η.Π.Α

5. Καραϊβική & Κρουαζιέρες

6. Μαυρίκιος & Σεϋχέλλες

7. Ντουμπάι & Άμπου Ντάμπι

8. Ιταλική & Γαλλική Ριβιέρα

9. Ευρωπαϊκές Αποδράσεις (City breaks)

10. Γαλλική Πολυνησία & Ειρηνικός Ωκεανός

Τονίζουμε ότι η παραπάνω λίστα δεν περιορίζει τη δυνατότητά σας να κάνετε οποιοδήποτε ταξίδι επιθυμείτε.Εσείς απλά ονειρευτείτε το και εμείς θα σας το σχεδιάσουμε.

Ποιο είναι το δικό σας ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι? Ελάτε να το συζητήσουμε…

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This