Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Γαμήλιο ταξίδι στο Μαυρίκιο και τις Σεϋχέλλες

Εάν σχεδιάζετε το γαμήλιο ταξίδι ως διακοπές σε παραδεισένιο νησί, με κατάλυμα κάτω από φοίνικα και μπροστά σε γαλαζοπράσινη λιμνοθάλασσα, ο Μαυρίκιος και οι Σεϋχέλλες αποτελούν την ιδανική επιλογή. Δύο από τα πιο λαμπερά στολίδια του Ινδικού Ωκεανού σας περιμένουν για να ζήσετε αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

 

Και οι δύο εξωτικοί προορισμοί βρίσκονται στο νότιο ημισφαίριο, στον Ινδικό Ωκεανό, επηρεασμένοι από το τροπικό & ισημερινό κλίμα. Πολιτιστικά είναι επηρεασμένοι από την Αφρική, την Ευρώπη, την Ινδία – την κρεόλ κουλτούρα. Αν και διαφημίζονται τουριστικά ως παρόμοια τουριστικά “προϊόντα”, υπάρχουν αρκετές σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στη σωστή επιλογή. Ο μεν Μαυρίκιος αποτελεί ένα μεγάλο σε έκταση νησί ηφαιστειακής προέλευσης με περιμετρική κορυφογραμμή, προσφέροντας άγρια υψώματα και εξαιρετική τροπική πανίδα και χλωρίδα. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε πολλές εγχώριες δραστηριότητες, να δείτε ενδογενή φυτά και ζώα και να βιώσετε την ενέργεια του τοπίου. Ο κοραλλιογενής ύφαλος βρίσκεται περιμετρικά του νησιού δημιουργώντας εξαιρετικά σημεία καταδύσεων και snorkeling για τους λάτρεις του βυθού. Οι δε Σεϋχέλλες αποτελούν νησιωτικό σύμπλεγμα 115 νησιών, γρανιτικών και κοραλλιογενών, με μικρό πληθυσμό και έκταση. Η επιτυχία της εκδρομής αποτελεί σωστή επιλογή νησιού ή συνδυασμό νησιών ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ταξιδευτή. Και οι δύο προορισμοί είναι ασφαλέστατοι και διαθέτουν πολύ καλές τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες.

Με ποιους άλλους προορισμούς μπορούμε να συνδυάσουμε τα δύο νησιά?

Η διαμονή μπορεί να συνδυαστεί με stopover στο Ντουμπάι ή Άμπου Ντάμπι ή Ντόχα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις νέες φουτουριστικές και πολυπολιτισμικές αραβικές πόλεις με τα υπερσύγχρονα είδη ψυχαγωγίας και τα διάφορα θεματικά πάρκα. Για όσους διαθέτουν περισσότερο χρόνο και θέλουν να επενδύσουν περισσότερα χρήματα ο Μαυρίκιος συνδυάζεται με το νησί Ρεϋνιόν ή τη Μαδαγασκάρη.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This