Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

για να απολαύσετε τα ταξίδια σας


Η εταιρεία καλύπτει ομαδικά τους ταξιδιώτες για κινδύνους αστικής ευθύνης, πλημμελούς εκτέλεσης της σύμβασης, ατυχημάτων και επαναπατρισμού. Οι ομαδικές καλύψεις είναι από τη φύση τους περιορισμένες. Η εταιρεία συνιστά έντονα στους ταξιδιώτες να συνάψουν ιδιωτική ασφαλιστική σύμβαση TRAVEL ASSISTANCE που θα καλύπτει τους πιο πάνω κινδύνους, για τα ποσά που εκείνοι επιθυμούν, καθώς και για την κάλυψη ακυρωτικών για την περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού λόγω σοβαρής ασθένειας, ιατρικής επέμβασης ή ατυχήματος, γεγονότα που δεν επηρεάζουν τις χρεώσεις σε βάρος της εταιρείας από τους προμηθευτές της.

TRAVEL ASSISTANCE - Σε κάθε ταξίδι, για κάθε μέσο και κάθε προορισμό.

Σε συνεργασία με την εταιρεία INTERAMERICAN σας προτείνουμε πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης που εξασφαλίζει ουσιαστική βοήθεια στο ταξίδι σας, όπου και όποτε τη χρειαστείτε. Είτε πρόκειται για ιατρικό πρόβλημα που χρειάζεται Άμεση ιατρική Βοήθεια είτε για συνηθισμένες περιπτώσεις όπως η απώλεια αποσκευών ή εγγράφων, η TRAVEL INSURANCE αναλαμβάνει τη διαχείρηση του έκτακτου περιστατικού, και σας εξασφαλίζι πολύτιμη βοήθεια, και μάλιστα με ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Επιπλέον η ταξιδιωτική βοήθεια σας αποζημειώνει σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδού και προσφέρει καλύψεις όπως η Νομική προστασία και η κάλυψη της Αστικής Ευθύνης σας, φροντίζοντας την πλήρη υποστήριξή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Στις δύσκολες στιγμές, σε όλα σας τα ταξίδια, σε όλα τα μέρη του κόσμου, η ασφάλεια σας συνοδεύει.

Παρακαλώ ενημερωθείτε από εμάς για το κόστος της ασφάλισης σύμφωνα με τη διάρκεια και τον προορισμό.

Pin It on Pinterest

Share This