Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Β. Αφρική & Μέση Ανατολή

Στο σταυροδρόμι των πολιτισμών και του εμπορίου για χιλιετίες, τα ιστορικά τοπία της Βόρειας Αφρικής και Αραβίας είναι από τα παλαιότερα και συναρπαστικότερα του κόσμου. Από τις αξεπέραστες αρχαιότητες της κοιλάδας του Νείλου, τους οικισμούς των Βερβέρων στην οροσειρά του Άλταντα ή την περίφημη Πέτρα, ολόκληρη η περιοχή αποτελεί φυσικό και πολιτιστικό θησαυρό.

Εξερευνήστε

SALE

Ουρανοξύστες και Αμμόλοφοι

Ντουμπάι

5-10

Ημέρες

Καλωσορίσατε στην πόλη των αντιθέσεων. Μια πόλη όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη, η ανατολή τη δύση, γοητευτικά και μυστηριακά, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα μοναδικό.


SALE

Χίλιες και μία νύχτες

Άμπου Ντάμπι

04-08

Ημέρες

Το Άμπου Ντάμπι ισοδυναμεί με πολυτέλεια και δύναμη! Θεματικά πάρκα, πολυκαταστήματα, σαφάρι στους αμμόλοφους και οάσεις, ξενοδοχεία πολυτελείας και το νησί της ευτυχίας.


SALE

Amazing Tour

Ανακαλύψτε τα κορυφαία αξιοθέατα της Ιορδανίας σε ένα πολιτιστικό, ιστορικό και θρησκευτικό οδοιπορικό, γεμάτο Αραβικές μυρωδιές, περιπέτεια και χαλάρωση.


SALE

Η γοητεία των παζαριών και οι ήχοι της Σαχάρα

Μαρόκο

05-10

Ημέρες

Μυριάδες χρώματα, αρώματα και μπαχάρια σας καλωσορίζουν στο Μαρόκο, όπου η πλούσια Αφρικανική κουλτούρα συναντάει την πολύχρωμο Αραβικό πολιτισμό.


SALE

Αρχαίος πολιτισμός και Ερυθρά Θάλασσα

Αίγυπτος

04-12

Ημέρες

Αίγυπτος! Η χώρα των Φαραώ και της Κλεοπάτρας, του Νείλου και των οάσεων, των Πυραμίδων και της Σφίγγας. Απλά πρέπει να την επισκεφθείς.


SALE

Στα χνάρια μιας Αυτοκρατορίας

Ιράν

05-15

Ημέρες

Ένα οδοιπορικό σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου – την Περσία του Δαρείου και Ξέρξη, του αποκρυφισμού και των ροδόκηπων. Eκεί όπου περπάτησε ο Mέγας Aλέξανδρος, όπου ρίζωσε το Iσλάμ.


SALE

Οάσεις, Βέρβεροι και Μεσογειακή ακτή

Τυνησία

05-10

Ημέρες

Με ηλιόλουστη Μεσογειακή ακτή, συναρπαστική πολιτιστική κληρονομιά και απίστευτα τοπία, η Τυνησία αποτελεί ιδανικό προορισμό για κλασικές διακοπές χαλάρωσης και περιήγησης.


Έγραψαν για τον προορισμό


Pin It on Pinterest

Share This