Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Ιορδανία


Η Ιορδανία, αν και είναι ένα μικρό έθνος, προτείνει στον επισκέπτη έναν απίστευτο πλούτο ταξιδιωτικών εμπειριών. Φιλοξενεί τέσσερις χώρους της παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο, συμπεριλαμβανομένου της μαγευτικής ρόδινης πόλης της ερήμου, της Πέτρας και του απίστευτου γεωμορφολογικού τοπίου του Ουάντι Ραμ, με τα βουνά από γρανίτη και την πολύχρωμη άμμο. Η χώρα προσφέρεται για πολιτιστική και αρχαιολογική εξερεύνηση, με εντυπωσιακή ποικιλία σε προτεινόμενες δραστηριότητες και τοπία. Η σχετικά μικρή έκταση της χώρας, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη οδική μετακίνηση, με τα σημαντικότερα αξιοθέατα να βρίσκονται λίγες μόλις ώρες μακριά. Η Ιορδανία είναι κατάλληλος προορισμός τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες, με υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους και συναρπαστικά τοπία, προσφέροντας συνάμα και εξαιρετικές εναλλακτικές επιλογές για νεολαία με δραστηριότητες περιπέτειας. Οι Ιορδανοί είναι θερμοί και φιλόξενοι, με την παραδοσιακή βεδουίνικη παράδοση της φιλοξενίας να ισχύει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα.

“Jordan packs a huge punch in terms of a travel experience, including the Ancient City of Petra and the awe-inspiring desert landscape of Wadi Rum. Beyond these ‘big names’, there is plenty more to explore, and amazing adventures await any traveller”

one of our Middle East Experts


Βασικά αξιοθέατα της χώραςΤο τουριστικό μαργαριτάρι της Ιορδανίας είναι φυσικά η Πέτρα, ένα από τα κορυφαία αρχαιολογικά θαύματα του κόσμου. Ο αρχαιολογικός χώρος είναι πραγματικά μεγαλοπρεπής – μία μοναδική εμπειρία ζωής, και καθώς θα διασχίσετε το στενό φαράγγι (νιώθοντας σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς) και φτάσετε στο θησαυροφυλάκιο, θα καταλάβετε αμέσως, γιατί η Ιορδανία βρίσκεται σε όλες τις ταξιδιωτικές μπροσούρες του κόσμου και αποτελεί όνειρο κάθε ταξιδευτή. Εκτός της Πέτρας, θα εντυπωσιαστείτε από το τοπίο της κοιλάδας του Ουάντι Ραμ, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε κινηματογραφικές παραγωγές για να απεικονίσει άλλους πλανήτες. Η πρωτεύουσα Αμμάν, είναι μία κατά βάση σύγχρονη πόλη, αλλά διαθέτει μερικά εξαιρετικά ερείπια και φυσικά το αξιόλογο αρχαιολογικό μουσείο. Βόρεια του Αμμάν, βρίσκεται η Γέρασα, σπουδαία ελληνική πόλη της περίφημης Δεκάπολης, όπου θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία θέατρα του κόσμου. Η Νεκρά Θάλασσα αποτελεί επίσης ένα δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό για χαλάρωση και αναζωογόνηση, με το θαλασσινό νερό να περιέχει 10 φορές περισσότερο αλάτι από τον ωκεανό. Για τους λάτρεις του βυθού και των καταδύσεων, στη νότια άκρη της χώρας, βρίσκεται η παραθεριστική πόλη Άκαμπα στις ακτές της Ερυθράς θάλασσας, απ’ όπου ξεκινάνε καθημερινές κρουαζιέρες και θαλάσσιες δραστηριότητες. Στη Μάνταμπα θα δείτε υπέροχα ψηφιδωτά και τον χάρτη των Αγίων Τόπων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Από τον όρο Νέμπο θα απολαύσετε την Γη της Επαγγελίας, και στη Βηθανία θα δείτε το μέρος στο οποίο, με βάση τις Γραφές, πιστεύεται ότι βαπτίσθηκε ο Ιησούς.


Τα 10 highlights της εκδρομής• Γνωρίζουμε την ιστορία της Ιορδανίας μέσα από τα αξιοθέατα του Αμμάν
• Περιπλανόμαστε στα μέρη που βαφτίστηκε ο Ιησούς, στη Βηθανία
• Θαυμάζουμε τον πρώτο χάρτη των Αγίων Τόπων στη Μάνταμπα
• Αγναντεύουμε την Γη της Επαγγελίας από το όρος Νέμπο
• Ακολουθούμε τα χνάρια του Λόρενς της Αραβίας, καθώς θα διαβαίνετε το Ουάντι Ραμ
• Ιππεύουμε άλογα για να φθάσετε στην είσοδο του φαραγγιού της “ρόδινης πόλης της ερήμου”, της Πέτρας
• Μαγευόμαστε από την ανυπέρβλητη μαγεία της νυχτερινής Πέτρας
• Απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης στην παραθεριστική πόλης της Ερυθράς Θάλασσας, της Άκαμπα
• Πατήστε στο χαμηλότερο σημείο της γης. Επιπλέουμε στα νερά της Νεκράς Θάλασσας και απολαμβάνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του αργίλου και της λάσπης
• Διασχίζουμε την οδό της κιονοστοιχίας στα σπουδαία Γέρασα


Dare to Dream...


Χάρτης

Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Ιορδανία

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This