Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ωκεανία

Ωκεανία αποτελεί μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία! Από τα εκπληκτικά κοράλια του μεγάλου υφάλου, τις κοσμοπολίτικες πόλεις της Αυστραλίας, τους ιθαγενείς Αβορίγινες και Μαορί, τους παγετώνες, τα μαγευτικά φιορδ και τις θερμές πηγές της Νέα Ζηλανδίας μέχρι το απέραντο αρχιπέλαγος από νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού... Πραγματικός παράδεισος!

Εξερευνήστε

SALE

Η εξωτική γοητεία του Ειρηνικού

Χαβάη

08-15

Ημέρες

Αλόχα! Οι άνθρωποι των νησιών της Χαβάη σας χαιρετούν και θέλουν να μοιραστούν τα νησιά τους μαζί σας… Ο εξωτικός παράδεισος σας περιμένει!


SALE

Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος

Ο απόλυτος εξωτικός προορισμός, ιδανικός για ζευγάρια και νεόνυμφους. Συνώνυμο του τροπικού παράδεισου με μαγευτική θάλασσα και εκπληκτικά θέρετρα.


SALE

Καγκουρό, Όπερα και μεγάλος ύφαλος

Αυστραλία

08-21

Ημέρες

Μία χώρα – μία ήπειρος, με πολλές και μεγάλες αντιθέσεις. Η πατρίδα των Αβοριγίνων με πανέμορφες παραλίες, μητροπόλεις και συναρπαστική ενδοχώρα.


SALE

Μαορί, Παγετώνες και αδρεναλίνη

Νέα Ζηλανδία

08-15

Ημέρες

Για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής, ανακαλύψτε τα βουνά, τους παγετώνες και τους αμπελώνες της Νέας Ζηλανδίας…


Έγραψαν για τον προορισμό


Pin It on Pinterest

Share This