Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Αφρική

Από το εξωτικό νησί των βοτάνων, τη Ζανζιβάρη, έως τις απέραντες σαβάνες του εθνικού πάρκου Σερενγκέτι, η μεγαλοπρέπεια και η αγριάδα του Αφρικανικού τοπίου δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο - είτε κατακτώντας την κορυφή του Κιλιμαντζάρο, είτε ακολουθώντας τους γορίλες στην ομίχλη της Ουγκάντα, η Αφρική αποτελεί πάντοτε ένα ταξιδιωτικό όνειρο.

Εξερευνήστε

SALE

Εθνικά πάρκα και Ινδικός Ωκεανός

Τανζανία

07-15

Ημέρες

Η Τανζανία αποτελεί όνειρο για όσους αναζητούν φυσικό πλούτο και έντονη πολιτισμική ποικιλία. Κοραλλιογενείς ύφαλοι, παρθένα δάση βροχής και αχανείς σαβάνες σας περιμένουν.


SALE

Σαφάρι και δρόμοι του κρασιού

Νότια Αφρική

07-21

Ημέρες

Από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου. Συναρπαστικά σαφάρι, εξαιρετικό κρασί, υπέροχες πόλεις και μοναδική φύση. Η χώρα του Νέλσον Μαντέλα.


SALE

Σαφάρι και Μασάι Μάρα

Κένυα

08-15

Ημέρες

Το συνώνυμο του αυθεντικού σαφάρι. Η χώρα των Μασάι Μάρα και του όρους Κένυα. Υπέροχα τοπία και εξαιρετικές ακτές.


SALE

Αμμόλοφοι και Άγρια Ζωή

Ναμίμπια

08-18

Ημέρες

Πρωτόγονες φυλές, η έρημος Καλαχάρι και το φαράγγι Fish River, το Skeleton coast, το πάρκο Ετόσα και οι αμμόλοφοι του Sossusvlei.


SALE

Μπαχάρια και Δελφίνια

Ζανζιβάρη

07-10

Ημέρες

Τα ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού κάνουν τη Ζανζιβάρη το τέλειο καταφύγιο χαλάρωσης μετά από κουραστικό σαφάρι στα πάρκα της Τανζανίας.


SALE

Χαμαιλέοντες και Λεμούριοι

Μαδαγασκάρη

10-14

Ημέρες

Μία από τις τελευταίες ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου, η Μαδαγασκάρη με μοναδική πανίδα και χλωρίδα και έντονα ποικιλόμορφο τοπίο, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του πλανήτη.


Pin It on Pinterest

Share This