Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Κένυα


Κένυα, η χώρα όπου γεννήθηκε η ιδέα του σαφάρι. Η εικόνα ενός κοπαδιού ελεφάντων να διασχίζουν την πεδιάδα Samburu, ή το μοναδικό θέαμα μετανάστευσης εκατομμυρίων αντιλοπών στο Masai Mara είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Το επιβλητικό όρος Kenya, οι πολύχρωμες φυλές, τα μαγικά τοπία κατάφυτων λόφων και σαβάνας, αλλά και οι εξωτικές ακτές του Ινδικού Ωκεανού συνθέτουν το απόλυτο ταξιδιωτικό πάζλ για όλα τα γούστα.

“Pack light, when jumping between light aircraft, Jeeps and lodges you’ll be pleased that you packed light. Local village children are still fascinated by tourists – if you get the chance take time for a chat and make their day.” … one of our East Africa Experts


Dare to Dream...Αξίζει να ζήσετε


Εθνικό πάρκο Masai Mara: Η Κένυα διαθέτει πολλά πάρκα προς εξερεύνηση, αλλά το Masai Mara είναι το κορυφαίο με τα big 5 να κυριαρχούν. Μοναδική εμπειρία είναι η γνωριμία με τις ντόπιες φυλές.

Η Λίμνη Nakuru: Η λίμνη είναι πασίγνωστη για τα χιλιάδες ροζ φλαμίνγκο αν και υπάρχουν και ιπποπόταμοι, βουβάλια και ρινόκεροι.

Το Όρος Kenya: Πολλοί αναβάτες θεωρούν τη δεύτερη υψηλότερη κορυφή της Αφρικής, δυσκολότερο τεστ από το Κιλιμάντζαρο: σίγουρα θα χαρείτε ιδιαίτερα ότι δεν θα συναντήσετε μεγάλη κίνηση για την κορυφή.

Ορφανοτροφείο ελεφάντων της Daphne Sheldrick: Συναντήστε τα μικρά παχύδερμα σ’ αυτό το ευυπόληπτο κέντρο προστασίας άγριας ζωής.

Χάρτης
Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Pin It on Pinterest

    Share This