Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Ναμίμπια


H Ναμίμπια είναι ο τόπος των συνεχώς μεταβαλλόμενων τοπίων. Είναι ο απόλυτος παράδεισος ενός φωτογράφου: επικά τοπία, πολύχρωμες πρωτόγονες φυλές και εξαιρετική πανίδα. Ανεβείτε στην κορυφή του κοκκινόχρωμου αμμόλοφου στο Sossusvlei, παρατηρήστε την άγρια ζωή να μαζεύεται γύρω από τις υδάτινες δεξαμενές στο εθνικό πάρκο Etosha, ανακαλύψτε την άγονη πεδιάδα και τραχιά βουνά στο Damaraland και απολαύστε τα κύματα του Ατλαντικού ωκεανού στην ακτή Skeleton, όπου ο ωκεανός συναντάει την έρημο.

Στη γλώσσα των Βουσμάνων Ναμίμπ σημαίνει “ο τόπος όπου δεν υπάρχει τίποτε”. Στα μάτια του επισκέπτη, όμως, η άγνωστη χώρα της νοτιοδυτικής Αφρικής αποκαλύπτεται πλούσια σε φυσικούς πόρους, εντελώς άνυδρη αλλά με σύγχρονη ανεπτυγμένη υποδομή. Οι γερμανικές παραδόσεις των αρχών του αιώνα επιβιώνουν και ανθούν δίπλα σε τροφοσυλλεκτικές κοινωνίες και σε αρχαϊκές κοινωνίες βοσκών. Ακόμη κι ανάμεσα στις αφρικανικές χώρες, που φημίζονται για την άγρια φύση και την αυθεντικότητά τους, η Ναμίμπια είναι μοναδική για την απεραντωσύνη, για την καθαρή και θεαματική μινιμαλιστική της ομορφιά, που δίνει μια υπερρεαλιστική αίσθηση ονείρου, για την απόλυτη σιωπή της που αντηχεί πέρα από αυτό τον κόσμο και μέσα στα βάθη της ψυχής μας… Μάλλον τελικά οι Βουσμάνοι είχαν δίκιο…


“Namibia is simply breathtaking; from the game rich salt pans of Etosha National park and the towering dunes of the Namib desert, to the surreal beauty of the skeleton coast and fish river canyon.”

one of our South Africa Experts


Αξίζει να ζήσετεΣαφάρι στο εθνικό πάρκο Etosha
Etosha μεταφράζεται ως το «Μεγάλο λευκό μέρος» και αποτελεί ένα από τα κορυφαία πάρκα της Αφρικής για σαφάρι. Μπορείτε να δείτε ελέφαντες, ζέβρες, καμηλοπαρδάλεις, το μαύρο ρινόκερο και πολλά άλλα…

Ανάβαση στο Sossusvlei
Οι αμμόλοφοι στο εθνικό πάρκο Naukluft είναι από τους υψηλότερους παγκοσμίως και το φως της ανατολή του ήλιου προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Himba Tribe
Συναντήστε την πρωτόγονη φυλή των Himba, ημι-νομάδες γνωστοί για το κοκκινόχωμα με το οποίο καλύπτουν το σώμα και τα μαλλιά τους.

Skydiving & Quadbiking στο Swakopmund
To Swakopmund, η πρωτεύουσα της αδρεναλίνης, προσφέρει ελεύθερη πτώση και διάσχιση ερήμου με γουρούνες.

Φαράγγι Fish river
Δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι στο κόσμο μετά το Grand canyon προσφέρει ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα και 5ήμερη πεζοπορία για τους τολμηρούς.

Χάρτης

Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Ναμίμπια

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This