Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

3 λόγοι να ταξιδέψετε στην Κένυα

Κένυα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και διακρίνεται για τη φιλοξενία της, τους φιλικούς ανθρώπους, τα μαγευτικά σαφάρι, και τεράστιο πλήθος άγριας ζωής.

 

Παρακάτω αναφέρουμε τρεις λόγους για να επισκεφθείτε τη μαγευτική χώρα της Ανατολικής Αφρικής κατά την περίοδο Ιουλίου έως Οκτωβρίου:

 

Η μεγάλη μετανάστευση στο Μασάι Μάρα: Γνωστή ως ένα από «Τα Επτά Νέα Θαύματα του Κόσμου», πάνω από δύο εκατομμύρια ζώα μεταναστεύουν από το Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι της Τανζανίας, στο Εθνικό δριμό των Μασάι Μάρα από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο.Ευχάριστος καιρόςΙδανικός για σαφάρι. Η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 17 και 28 βαθμούς Κελσίου – ιδανική για σαφάρι, εκδρομές περιπέτειας και χαλάρωση στις υπέροχες παραλίες του Ινδικού Ωκεανού. Η παρατήρηση άγριας ζωής είναι καλή όλη τη χρονιά, αλλά η καλύτερη  περίοδος για να το απολαύσει κάποιος είναι από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο.

 

Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Νακούρου: Απολαύστε τη σπάνια ευκαιρία να δείτε εκατοντάδες ροζ φλαμίνγκο να πλαισιώνουν τις ακτές της ήρεμης λίμνης, δίπλα σε οικογένειες μπαμπουίνων και μαύρων & λευκών ρινόκερων.

 

Κένυα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και διακρίνεται για τη φιλοξενία της, τους φιλικούς ανθρώπους, τα μαγευτικά σαφάρι, και τεράστιο πλήθος άγριας ζωής.

 

Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές!

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This