Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Σταρ που έγιναν ξενοδόχοι

Από ηθοποιούς και τραγουδιστές παγκοσμίου φήμης μέχρι μεγιστάνες, σχεδιαστές μόδας και επαγγελματίες αθλητές, όλο και περισσότεροι celebrities αποφασίζουν να γίνουν ξενοδόχοι. Εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία που έχουν μέσα από τα αμέτρητα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, λόγω της δουλειάς τους, ξέρουν πολύ καλά τι αναζητά ο κάθε ταξιδιώτης.

 
Δείτε παρακάτω 8 από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία διασήμων που ξεχωρίζουν.
 

1. Gaia Retreat & Spa, Αυστραλία – Ανήκει στην Ολίβια Νιούτον Τζον

 
Χτισμένο σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία στην περιοχή γύρω από το Μπάιρον Μπέι στην Αυστραλία, το Gaia Retreat & Spa είναι πολύ περισσότερα από έναν βραβευμένο προορισμό σπα. Είναι το όνειρο της Ολίβια Νιούτον – Τζον που έγινε πραγματικότητα.

11 Mirrors Design Hotel
 

2. Palazzo Versace, Αυστραλία & Ντουμπάϊ – Ανήκει στην Donatella Versace

 
Πλούτος, χλιδή και λάμψη με την υπογραφή Versace χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο που ανήκει στη Donatella Versache, ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου και σίγουρα το πιο πολυτελές της Αυστραλίας.

Palazzo Versace
 

3. Palazzo Margherita, Ιταλία – Ανήκει στον Φράνσις Φορντ Κόπολα

 
Στο ορεινό χωριό Bernalda, την πατρίδα του παππού του Φράνσις Φορντ Κόπολα στη Νότια Ιταλία, το «Palazzo Margherita» είναι ίσως το πιο αγαπημένο ακίνητο του ηθοποιού. Αγόρασε το υπέροχο αλλά υπό κατάρρευση παλάτσο του 19ου αιώνα το 2004, και με τη βοήθεια επιφανών αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και τεχνίτων, το μετέτρεψε σε ένα από τα πιο γοητευτικά μπουτίκ ξενοδοχεία της Ιταλίας.

Palazzo Margherita
 

4. Ulusaba Private Game Reserve, Νότια Αφρική – Ανήκει στον Ρίτσαρντ Μπράνσον

 
Τοποθετημένο στην καρδιά της Sabi Sand το «Private Game Reserve» ανήκει στον μεγιστάνα των επιχειρήσεων και έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο κόσμο, τον σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Το ξενοδοχείο στελεχώνεται κυρίως από ντόπιους, στηρίζει την τοπική κοινωνία και εξασφαλίζει στους επισκέπτες του την αυθεντική φιλοξενία της Νότιας Αφρικής.

Ulusaba Private Game Reserve
 

5. Το Greenwich Hotel, Νέα Υόρκη – Ανήκει στον Ρόμπερτ ντε Νίρο

 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην περιοχή TriBeCa στο Μανχάταν, την οποία μετέτρεψε σε μία από τις πιο hot και μοντέρνες γειτονιές στη Νέα Υόρκη. Αφού επένδυσε μαζικά σε ακίνητα της περιοχής, και βοήθησε στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, άνοιξε το διάσημο Tribeca Grill και στη συνέχεια δημιούργησε το Greenwich Hotel, δίπλα στην καρδιά της πρώην υποβαθμισμένης περιοχής.

Greenwich Hotel
 

6. 11 Mirrors Design Hotel, Κίεβο – Ανήκει στον Βλάντιμιρ Κλίτσκο

 
Σχεδιασμένο από τον διάσημο πρωταθλητή της πυγμαχίας Βλάντιμιρ Κλίτσκο, το «11 Mirrors» είναι το πρώτο design hotel της Ουκρανίας. Εξαιρετικά κομψό και σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, το ξενοδοχείο διαθέτει κοσμοπολίτικους εσωτερικούς χώρους, γκουρμέ ευρωπαϊκή κουζίνα και εξαιρετικό σέρβις.

11 Mirrors Design Hotel
 

7. Cypress Inn, Carmel – Ανήκει στην Ντόρις Ντέι

 
Όπως η ζεστή και γοητευτική φωνή της, έτσι και το ξενοδοχείο της 91χρονης σήμερα Ντόρις Ντέι είναι ένα ειδυλλιακό boutique ξενοδοχείο γεμάτο από τη γοητεία της παλιάς εποχής στην καρδιά του Κάρμελ, στην Καλιφόρνια.

Cypress Inn
 

8. The Brando, Γαλλική Πολυνησία – Ανήκει στον Μάρλον Μπράντο

 
Το 1960, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό αναζητώντας την κατάλληλη τοποθεσία για τα γυρίσματα της ταινίας Mutiny on the Bounty, ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε τόσο πολύ αυτό το νησί, που αργότερα το αγόρασε και δημιούργησε εκεί τη δική του γωνιά του παραδείσου. Αυτό είναι ένα από τα πιο εκλεκτά και φιλικά προς το περιβάλλον θέρετρα του κόσμου.

The Brando1 The Brando2

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This