Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κούβα

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κούβα!

Στην Κούβα βρέθηκε αποστολή τουριστικών πρακτόρων από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Όλοι τους είναι προσκεκλημένοι του τουριστικού γραφείου της Θεσσαλονίκης Dion Tours – Red Elephant, που μεταξύ άλλων ασχολείται ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο εξωτικό προορισμό. Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia. Σκοπός του ταξιδιού είναι να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κούβας, τα τουριστικά της αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία της και τις τουριστικές της υποδομές. Επίσης να χαλαρώσουν στις απίθανες παραλίες της. Άλλωστε η περιήγηση ξεκίνησε από τα μαγευτικό Βαραδέρο με τα γαλαζοπράσινα ζεστά νερά και τις τεράστιες παράλιες με την λευκή άμμο.
Για λογαριασμό του Dion Tours – Red Elephant την αποστολή συνοδεύει ο Πέτρος Βλαχόπουλος, ο Σταύρος Μπουζάνης και η κα Δρίτσα Χαρά.
Η αποστολή έφτασε στην Κούβα με πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών μέσω Κωνσταντινούπολης.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This