Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Άγιος Δομίνικος

Χρυσές αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και καταπράσινες εκτάσεις με εξωτικά φυτά και φρούτα, ξαπλώστρες και ομπρέλες κάτω από το δυνατό ήλιο και ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα… Μια φαντασίωση που όλοι έχουμε όντας κλεισμένοι στους τοίχους ενός γραφείου, ενός σπιτιού στην πόλη. Ονειρευόμαστε τον παράδεισο λες και είναι κάτι τόσο μακρινό και ανύπαρκτο. Αλλά δεν είναι! Ο Άγιος Δομίνικος είναι ένας προορισμός που δεν ξεχνιέται όσο έντονα και αν έχεις ζήσει. Οι υπέροχοι καταρράκτες, τα εντυπωσιακά μεσαιωνικά κτήρια, οι φανταστικές τροπικές ακτές, οι επιβλητικοί κοκοφοίνικες συνθέτουν ένα τοπίο που κάνουν όλους τους φανατικούς φυσιολάτρες να αναπολούν με νοσταλγία το νησί Ισπανιόλα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής. Η Punta Cana στην ανατολική άκρη του νησιού, προικισμένη με 60 χλμ λαχταριστής παραλίας «λευκή άμμος-κοκοφοίνικες»: μια πραγματική resort… χώρα. Το νησί είναι bestseller προορισμός για ζευγάρια και νεόνυμφους, ένας ιδανικός γαμήλιος προορισμός!


Αξίζει να δείτε


  • Δύο από της ωραιότερες παραλίες του νησιού είναι η Boca chico και η πανέμορφη παραλία με τους φοίνικες Costa del Coco
  • Επισκεφτείτε το παζάρι mercado modelo όπου θα βρείτε πολλά, αλλά διαπραγματευτείτε σκληρά
  • Στο μουσείο κεχριμπαριού θα βρείτε καταστήματα με πρωτότυπα σουβενίρ από ξύλο,κέρατο κ.α.
  • Αξίζει να δείτε και το Εθνικό ενυδρείο
  • Για τους λάτρεις των υποβρύχειων καταδύσεων το εθνικό πάρκο La caleta με το βυθισμένο πλοίο είναι ο προορισμός σας
  • Αν επισκεφτείτε το νησί το πρώτο τρίμηνο του έτους αξίζει να πάτε με ταχύπλοο (διοργανώνονται καθημερινά εκδρομές) και να δείτε το μοναδικό θέαμα με τις χιλιάδες φάλαινες που ταξιδεύουν προς τις Ινδίες για να ζευγαρώσουν.


Dare to Dream...



Λίγα λόγια για τη Χώρα


Ο Άγιος Δομίνικος είναι ένας προορισμός που δεν ξεχνιέται όσο έντονα και αν έχεις ζήσει. Οι υπέροχοι καταράκτες, τα εντυπωσιακά μεσαιωνικά κτήρια, οι φανταστικές τροπικές ακτές, οι επιβλητικοί κοκοφοίνικές συνθέτουν ένα τοπίο που κάνουν όλους εμάς τους φανατικούς φυσιολάτρες να αναπολούμε με νοσταλγία το νησί Ισπανίολα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Καραιβικής, όπου ο Άγιος Δομίνικος καταλαμβάνει τα δύο τρίτα (το υπόλοιπο ανήκει στην Αιτή). Πέραν φυσικά των κατάλευκων παραλιών, που σίγουρα θα δείτε, υπάρχουν και αρκετά άλλα για να κρατήσουν αμειώτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Καταρχίν η πρωτεύουσα, ο Άγιος Δομίνικος είναι η παλιότερη πόλη του νέου κόσμου και το βασικό λιμάνι της χώρας, την πόλη ίδρυσε ο αδερφός του Χριστόφορου Κολόμβου, Μπαρτολομέο το 1498. Ο φάρος που περιλαμβάνει αντίγραφα της εποχής των μεγάλων θαλασσοπόρων είναι απο τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης, αξίζει να δείτε την υπέροχη θέα και να βγάλετε φωτογραφίες απο το φρούριο Santa Barbara. Το πρώτο μοναστήρι του νέου κόσμου του Αγίου Φραγκίσκου, αλλά και το Colon park δίπλα στον καθεδρικό ναό Primada de America. Αξίζει να επισκεφτείτε το μουσείο των Βασιλικών οίκων αλλά και το μουσείο φυσικής ιστορίας. Το νησί έχει μεγάλη ποικιλία – το κεντρικό τμήμα της οροσειράς Cordillera ( σε υψόμετρο 3.175 μ. ), τροπικά δάση, μαγκρόβιοι υγρότοποι, καταπράσινες αγροτικές εκτάσεις– που σας καλεί για εξερεύνηση και δραστηριότητες μέσα στη φύση. Ο Άγιος Δομήνικος είναι κλασικός προορισμός για all inclusive τουρισμό: στην πραγματικότητα όλη η βόρεια ακτή του, τα 300 χλμ. παραλίας της Silver Coast, καταλαμβάνεται από τεράστια και κλειστά στον επισκέπτη resorts, η οποία εξυπηρετείται από έναν αυτοκινητόδρομο. Διάσημη και η Punta Cana στην ανατολική άκρη του νησιού, προικισμένη με 60 χλμ λαχταριστής παραλίας «λευκή άμμος-κοκοφοίνικες»: μια πραγματική resort… χώρα. Το νησί είναι bestseller προορισμός για ζευγάρια, νεόνυμφους αλλά και οικογένειες. Oπότε λάβετε υπόψη πως μια all inclusive villa ( με σεφ, μπάτλερ και καμαριέρα ) θα σας έρθει μάλλον πιο οικονομικά σε σχέση με την υπόλοιπη Καραϊβική.


Χάρτης



Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Άγιος Δομίνικος

    banner

    Ταξίδεψαν μαζί μας

    Περισσότερα

    Pin It on Pinterest

    Share This