Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ειρήνη & Αιμίλιος

Το ταξίδι αυτό το οποίο ήταν το ταξίδι του γάμου μας ήταν κάτι εξωπραγματικό και σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Μας γέμισε εικόνες και εμπειρίες που θα θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή !  

Θα θέλαμε αρχικά να υπερ-ευχαριστήσουμε τον Πέτρο !! Η προσέγγιση του τόσο πριν κλείσουμε το ταξίδι με το red elephant αλλά και η διάρκεια της οργάνωσης ήταν εκπληκτική ! Τα καταλύματα που μας πρότεινε ήταν όλα εξαιρετικά και πάνω από τις προσδοκίες μας. Επίσης, παρόλο τον φόρτο εργασίας , ήταν πάντα εκεί για εμάς για να απαντήσει στις απορίες μας, να μας βοηθήσει στις ετοιμασίες μας και να μας δώσει πολύτιμες συμβουλές στο πως να δούμε ακόμα περισσότερες υπέροχες και μοναδικές εικόνες στις ελεύθερες ημέρες του ταξιδιού μας !!  

Αναφορικά με την υπόλοιπη οργάνωση, ήταν άρτια οργανωμένα τα tours που είχαν συμπεριληφθεί στο πακέτο μας, εξαιρετικοί ξεναγοί και οδηγοί και μας πρόσεξαν όσο τίποτα άλλο ! Οι δε ξεναγοί τόσο στο Μπαλί όσο και στη Σιγκαπούρη μας έδωσαν πάρα πολλές πληροφορίες κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων αλλά και χρήσιμες συμβουλές/ tips στο πως να περάσουμε το υπόλοιπο της ημέρας μας

 Special thanks να διαβιβάσετε παρακαλώ στον φίλο μας τον Krisna ή Χρήστος όπως του αρέσει να λέγεται, θεωρούμε ότι ήμασταν τυχεροί που ήταν μαζί μας. εξαιρετικός !!! 

 Όσο αφορά το επίπεδο των υπηρεσιών σας είναι αρκετά υψηλό (ειδικά για το κομμάτι των private transfers/ private tours, νιώσαμε σαν βασιλιάδες ) Επίσης να αναφέρουμε εδώ ότι το πρόγραμμα ήταν μεν γεμάτο αλλά από την άλλη είχαμε και αρκετό ελεύθερο χρόνο να επισκεφτούμε σημεία που θέλαμε εμείς χωρίς πίεση και αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία μας !  

Για να γινόμαστε βέβαια καλύτεροι και δράττομαι της ευκαιρίας ως επαγγελματίας στον ποιοτικό έλεγχο, ένα μικρό πράγμα που θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι το κομμάτι της “υπερχρέωσης” για την έξτρα υπηρεσία του floating breakfast στο ξενοδοχείο στο Ubud. Εκεί, ενώ είχαμε ενημέρωση για το κόστος της χρέωσης από εδώ , δεν αναγνώριζαν στο ξενοδοχείο αυτό που τους λέγαμε και τους δείξαμε και το γραπτό μήνυμα του αντιπροσώπου σας που μας είχε στείλει ο Πέτρος , υποστήριζαν ότι δεν έχουν συμφωνημένες άλλες τιμές με το γραφείο και μας έκαναν να βρεθούμε “προ εκπλήξεως¨ . Δεν είναι θέμα το κόστος σε καμία περίπτωση , αλλά η επιμονή τους !

Επομένως εδώ θα προτείναμε, στην τελευταία επικοινωνία που γίνεται με τον κόσμο πριν φύγει να γίνεται ένα recap όλων αυτών για να υπάρχει παντού η πληροφορία σωστή ! 

Επίσης στο ενημερωτικό της Σιγκαπούρης για την είσοδο στη χώρα, η εφαρμογή Trace together έχει καταργηθεί , μπορείτε να το αφαιρέσετε , το μόνο που απαιτείται ακόμα είναι η SG arrival card .

Και να αναφερθούμε και στο υλικό , το οποίο ήταν υπερ πλήρες και αυξάνει επίσης το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρετε. Αναφέρετε τα πάντα αναλυτικά και εξηγείτε κάθε βήμα επαρκώς και σας συγχαίρουμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε για να μας κάνετε την ζωή “εύκολη ” !!

Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά και σίγουρα θα σας προτείνουμε στο περιβάλλον μας (το έχουμε ήδη κάνει βασικά σε όσους μας ρωτούν για το ταξίδι μας αυτό)! Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ! 

Σας ευχαριστούμε και πάλι για αυτή την μοναδική εμπειρία ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις υπέροχες εικόνες μας ! 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This